Zwemmen Hellevoetsluis en omgeving

Ontdek 8 zwembaden en 12 natuurzwemplekken dichtbij Hellevoetsluis, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, twee buitenbaden, één combibad, acht stranden, drie open water zwemplekken en een zeestrand. Twee zwemplekken liggen er in Hellevoetsluis zelf.

Zwemmen in de buurt van Hellevoetsluis Binnen 30 minuten rijden.

4. Sportcomplex Dukdalf

Brielle Binnenbad ± 9 KM vanaf Hellevoetsluis

Zwembad Dukdalf beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een instructiebad, peuterbad, 25 meter wedstrijdbad en whirlpool. Op woensdag en donderdag wordt het water extra verwarmd tot minimaal 30 graden Celsius.

6. Het Bernissebad

Heenvliet Buitenbad ± 9 KM vanaf Hellevoetsluis

Het Bernissebad-Heenvliet, een verwarmd openluchtzwembad beheerd door een stichting met vrijwilligers, biedt een scala aan faciliteiten voor een ontspannen en sportieve dag. Het zwembad beschikt over een 25 meter lang en 15 meter breed diep bad met startblokken en een ondiep bad dat geleidelijk afloopt. Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbassin. Er is een kleine glijbaan. De speel- en ligweide biedt ruimte voor ontspanning en heeft diverse speelattributen.

8. Rockanje Badstrand

Rockanje Zeestrand ± 10 KM vanaf Hellevoetsluis

De zwemwaterlocatie Rockanje is het zuidelijkste gelegen strand van gebied Maasvlakte en Voorne dat nog aan de Noordzee ligt. Het ligt in de bocht (Rak van Scheelhoek) naar de Haringvlietsluizen. De plaats Rockanje ligt in het achterland van dit strand. De beschermde duinen van Voornes Duin liggen direct tegen het strand. Ook de zee en het strand zijn beschermd als N2000-gebied Voordelta.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Rockanje Badstrand

18. De Staver

Sommelsdijk Binnenbad ± 12 KM vanaf Hellevoetsluis

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

19. Sportcentrum De Rozenburcht

Rozenburg (Rotterdam) Binnenbad ± 13 KM vanaf Hellevoetsluis

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.

20. Spui Goudswaard

Goudswaard Strandje ± 13 KM vanaf Hellevoetsluis

Het strand Goudswaard (ook “Costa del Spui“ genoemd) ligt ten noorden van Goudswaard aan de zuidzijde van het Spui. Het Spui in Zuid-Holland is een verbindende rivier tussen de Oude Maas en het Haringvliet. Er is op deze locatie een gevaarlijke stroming en er wordt geadviseerd niet verder dan kniediepte het water in te gaan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Spui Goudswaard