Zwemmen Hoornaar en omgeving

Ontdek 13 zwembaden en 7 natuurzwemplekken dichtbij Hoornaar, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien buitenbaden, twee binnenbaden, één subtropisch zwembad, drie stranden, twee recreatieplassen en twee open water zwemplekken. Eén zwemplek ligt er in Hoornaar zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Hoornaar Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 3 KM vanaf Hoornaar

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

3. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenbad ± 4 KM vanaf Hoornaar

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

5. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 5 KM vanaf Hoornaar

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

6. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 5 KM vanaf Hoornaar

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

7. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenbad ± 6 KM vanaf Hoornaar

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

10. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 9 KM vanaf Hoornaar

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

13. Spetterbad

Leerbroek Buitenbad ± 10 KM vanaf Hoornaar

Het Spetterbad in Leerbroek heeft een peuterbad met glijbaan en spuitbal, en een diep bad van 50 cm oplopend tot 113 cm met glijbaan en drijfmatten. Er is een ruime ligweide en een winkeltje voor koffie, thee, frisdrank, ijsjes, snoep en chips. Het zwembad is alleen open bij mooi weer en als er oppas en EHBO aanwezig zijn.

16. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 11 KM vanaf Hoornaar

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.

17. Zwembad 't Wilgerak

Schoonhoven Buitenbad ± 12 KM vanaf Hoornaar

Het openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie buitenbaden, waaronder een peuterbad, familiebad en diep bad. Er is een grote zonneweide met sport- en spelfaciliteiten en moderne kleed- en doucheruimten.

19. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 13 KM vanaf Hoornaar

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

20. De Dompelaar

Groot-Ammers Buitenbad ± 13 KM vanaf Hoornaar

Zwembad De Dompelaar is een gezellig openluchtzwembad net buiten Groot-Ammers. Het bestaat uit drie baden, twee ligweides en een horecashop. Er is een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.