Buitenzwembaden dichtbij Kloosterhaar

In dit overzicht vind je alle openluchtzwembaden dichtbij Kloosterhaar. Buitenzwembaden zijn meestal alleen geopend in het zomerseizoen van mei tot september.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwemparadijs Beerze Bulten

Subtropisch- en buitenzwembad in Beerze
± 11 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Het subtropische zwemparadijs van Beerze Bulten biedt prachtige binnen- en buitenbaden, een Adventure Island, verschillende gave glijbanen en een Giga Spetterpark. Het verwarmde binnenzwembad heeft twee spectaculaire glijbanen met lichteffecten en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de veelzijdige waterspeeltuin. Het wellness gedeelte van het zwembad heeft massagestralen en watersproeiers voor ontspanning van ouders. Het grote buitenbad is verwarmd en heeft een peuterbadje, speelattributen en glijbanen.

Aquapark de Zandstuve

Buitenzwembad in Vroomshoop
± 12 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Olde Vechte

Buitenzwembad in Ommen
± 22 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Zwembad De Krim

Buitenzwembad in De Krim
± 23 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Zwembad Onder Ons in De Krim biedt een 50 meter wedstrijdbad voor geoefende en niet geoefende zwemmers, een pierenbad voor de allerkleinsten, duikplanken, glijbanen en startblokken. De ruime ligweide heeft een beachvolleybalveld en er is een kiosk voor iets lekkers. Het zwembad is geopend van mei tot en met augustus.

De Kuiperberg

Buitenzwembad in Ootmarsum
± 23 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

Laco Zwembad Borne

Binnen- en buitenzwembad in Borne
± 29 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Laco zwembad Borne heeft een binnenbad met peuter-, wedstrijd- en recreatiebad en een sauna met stoombad. Het buitenbad heeft een peuterbassin en een speelgelegenheid met trampoline en speelhuisje.

Heuveltjesbosbad

Buitenzwembad in Balkbrug
± 30 KM vanaf Kloosterhaar vogelvlucht afstand

Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug heeft drie verwarmde baden, waaronder een diepbad met springkuil, een ondiepbad en een peuterbad. Het zwembad is geopend van 29 april tot en met 2 september 2023 en heeft een grote speeltuin met onder andere een airtrampoline, een beachvolleybalveld en een pannakooi. Het bad is in 2013 en 2015 uitgeroepen tot het "Mooiste openluchtbad van Nederland".

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.