Zwembaden in en rondom Leek

Zwembaden in de buurt van Leek. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwemkasteel Nienoord

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

Zomerbad Peize

Buitenzwembad in Peize
± 10 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Buitenbad Wotterwille

Buitenzwembad in Marum
± 10 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

Zwembad De Woldzoom

Buitenzwembad in Grootegast
± 12 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

Zwemcentrum Zuidhorn

Binnenzwembad in Zuidhorn
± 13 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

Hoogkerk

Buitenzwembad in Groningen
± 14 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

Molenduinbad

Binnen- en buitenzwembad in Norg
± 15 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Het Molenduinbad Norg is het leukste zwembad van Drenthe met waterpret voor jong en oud. Het biedt onder andere een 30 meter lange glijbaan, stroomversnelling en Turks stoombad.

Zwembad Dúndelle

Buitenzwembad in Bakkeveen
± 15 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen biedt een verwarmd buitenzwembad met een 25-meterbad en een ondiep gedeelte, een apart gelegen bad voor de kleinste zwemmers, een springkuil met twee duikplanken en unieke onderwatervensters. De ligweide rondom het zwembad biedt diverse speeltoestellen en de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen.

De Griffioen

Buitenzwembad in Grijpskerk
± 16 KM vanaf Leek vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.