Zwemmen Meerwijck en omgeving

Ontdek 7 zwembaden en 13 natuurzwemplekken dichtbij Meerwijck, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie buitenbaden, twee combibaden, twee binnenbaden, zeven stranden, vier open water zwemplekken en twee recreatieplassen.

Zwemmen in de buurt van Meerwijck Binnen 30 minuten rijden.

4. Scharlakenhof

Haren (Groningen) Binnenbad ┬▒ 7 KM vanaf Meerwijck

Bij Zwembad Scharlakenhof kunt u genieten van drie ruime zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad met vijf banen, een instructiebad voor kinderen en een uniek RVS recreatiebad van ongeveer 20x10 meter. Dit zwembad heeft een continue temperatuur van 32 graden.

9. Zwembad Lemferdinge

Eelde-Paterswolde Buitenbad ┬▒ 12 KM vanaf Meerwijck

Zwembad Lemferdinge biedt een breed scala aan faciliteiten. Het wedstrijdbad is 17 bij 25 meter groot, met een diepte vari├źrend van 1,80 tot 3,50 meter. De recreatiebaden bestaan uit een halfdiep bad van 18 bij 15 meter (maximaal 1,40 meter diep) en een ondiep bad van 20 bij 15 meter (van maximaal 80cm diep). Er zijn ook duikplanken van 1 meter en 3 meter hoog. Voor de kleintjes is er een kleuterbad van 15 bij 15 meter. Daarnaast is er een kiosk met terras, een zonneweide met speeltoestellen en picknickbanken, beachvolleybalvelden, voetbaldoelen, tafelvoetbal, tafeltennis, midgetgolf en een groot opblaasbaar springkussen.

12. Zwembad de Tobbe

Slochteren Buitenbad ┬▒ 12 KM vanaf Meerwijck

Zwembad de Tobbe in Slochteren beschikt over een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een springkussen, een groot speeltoestel, een enorme ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen, een tafeltennistafel en een kiosk waar veel te koop is. Het is altijd ontzettend gezellig!

14. Ruitershorn

Muntendam Strandje ┬▒ 13 KM vanaf Meerwijck

De zwemlocatie Ruitershorn is gelegen te Muntendam. Muntendam is dorp in de gemeente Menterwolde, in de provincie Groningen. De zwemlocatie Ruitershorn is onderdeel van een vijverpartij gelegen in een woonwijk. Hoewel er geen directe doorstroming van de plas is, staat de plas wel in verbinding met het omringende water.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Ruitershorn

20. Hoornseplas

Groningen Recreatieplas ┬▒ 14 KM vanaf Meerwijck

De zwemlocatie is gelegen aan de Hoornseplas. De Hoornseplas ligt ten zuiden van de stad Groningen en ten westen van de Rijksweg A28. Direct naast de Hoornseplas liggen nog twee meren, genaamd het Hoornsemeer en het Paterswoldsemeer. Door middel van een dam, de Nijdam, is de Hoornseplas afgescheiden van deze twee meren. Honden zijn alleen inde periode oktober t/m april toegestaan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Hoornseplas