Zwemmen Mijnsheerenland en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Mijnsheerenland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, vier buitenbaden, vijf open water zwemplekken en drie stranden. Twee zwemplekken liggen er in Mijnsheerenland zelf.

Zwemmen in de buurt van Mijnsheerenland Binnen 30 minuten rijden.

6. Inge de Bruijn Zwembad

Barendrecht Binnenbad ± 8 KM vanaf Mijnsheerenland

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

10. Waal en Weidebad

Heerjansdam Buitenbad ± 10 KM vanaf Mijnsheerenland

Het Waal- en Weidebad in Heerjansdam is een gezellig familiebad dat alleen in het zomerseizoen geopend is. Het is een verwarmd buitenbad dat gebruikt maakt van een zoutelektrolysesysteem. 's Avonds is er de mogelijkheid om banen te zwemmen. Het zwemwater wordt gedesinfecteerd met zout en het chloor gehalte wordt regelmatig gecontroleerd.

11. Vereniging Zwembad Rhoon

Rhoon Buitenbad ± 10 KM vanaf Mijnsheerenland

Vereniging Zwembad Rhoon is een plek waar abonnementhouders en hun introducees gedurende het seizoen kunnen genieten van zwemplezier. Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis toegang en er is een maximum van 350 bezoekers toegestaan. Het zwembad opent zijn deuren alleen bij een temperatuur van 20 graden of hoger en voldoende vrijwilligers.

12. Laco Sportcentrum Strijen

Strijen Binnenbad ± 10 KM vanaf Mijnsheerenland

Laco sportcentrum Strijen biedt een uitgebreid zwemaanbod voor alle leeftijden. Het binnenbad omvat een wedstrijdbad en een recreatiebad, ideaal voor zowel de serieuze zwemmer als de recreatieve bezoeker. Voor ontspanning na het zwemmen zijn er een sauna, stoombad en een whirlpool beschikbaar.

15. Zwembad De Waterstee

Numansdorp Binnenbad ± 11 KM vanaf Mijnsheerenland

De Waterstee in Numansdorp beschikt over een peuterbadje en een wedtrijdbad met glijbaan. Tijdens het vrij zwemmen kunnen kinderen zich vermaken met verschillende speelmaterialen, zoals banden en vlotten.

17. Zwembad De Wellen

's-Gravendeel Binnenbad ± 12 KM vanaf Mijnsheerenland

Zwembad de Wellen in 's-Gravendeel biedt zwemlessen en recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over een glijbaan, duikplank en speelmateriaal. Ook is er een zonnebank, horeca ruimte en ligweide aanwezig. Het zwembad heeft een uniek elektrolyse systeem waardoor er geen nare chloorlucht hangt en je minder last hebt van geïrriteerde huid en ogen.

18. Sportcomplex De Hoge Devel

Zwijndrecht Binnenbad ± 13 KM vanaf Mijnsheerenland

Zwembad De Hoge Devel is geopend in 2023. Het beschikt over twee grote zwembaden: een wedstrijdbad met acht banen en een doelgroepenbad, beide met een beweegbare bodem. Het zwembad is via grote ramen verbonden met het park en de ligweide, die toegankelijk zijn via grote openslaande deuren. Daarnaast zijn er ook een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan aanwezig.

20. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 13 KM vanaf Mijnsheerenland

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug