Zwemmen Molenaarsgraaf en omgeving

Ontdek 15 zwembaden en 5 natuurzwemplekken dichtbij Molenaarsgraaf, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien buitenbaden, drie binnenbaden, één combibad, een subtropisch zwembad, vier stranden en een recreatieplas.

Zwemmen in de buurt van Molenaarsgraaf Binnen 30 minuten rijden.

4. Bronbad De Lockhorst

Sliedrecht Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Molenaarsgraaf

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

5. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenbad ± 8 KM vanaf Molenaarsgraaf

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

6. De Hofstee

Bergambacht Binnenbad ± 8 KM vanaf Molenaarsgraaf

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

7. De Dompelaar

Groot-Ammers Buitenbad ± 8 KM vanaf Molenaarsgraaf

Zwembad De Dompelaar is een gezellig openluchtzwembad net buiten Groot-Ammers. Het bestaat uit drie baden, twee ligweides en een horecashop. Er is een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

9. Zwembad 't Wilgerak

Schoonhoven Buitenbad ± 10 KM vanaf Molenaarsgraaf

Het openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie buitenbaden, waaronder een peuterbad, familiebad en diep bad. Er is een grote zonneweide met sport- en spelfaciliteiten en moderne kleed- en doucheruimten.

11. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenbad ± 11 KM vanaf Molenaarsgraaf

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

12. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 12 KM vanaf Molenaarsgraaf

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

13. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 13 KM vanaf Molenaarsgraaf

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.

15. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 14 KM vanaf Molenaarsgraaf

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

17. Het Wantijbad

Dordrecht Buitenbad ± 15 KM vanaf Molenaarsgraaf

Het Wantijbad te Dordrecht is een openlucht zwembad, met een diep, halfdiep en ondiep zwembassin, een speelgracht met stromend water voor peuters en kleuters, groene ligweiden met diverse speelvoorzieningen en een kiosk voor een hapje en een drankje.

18. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 15 KM vanaf Molenaarsgraaf

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

19. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 15 KM vanaf Molenaarsgraaf

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.