Zwemmen Noord Deurningen en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Noord Deurningen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier combibaden, drie buitenbaden en één recreatieplas. De andere zes zwemplekken liggen wat verder weg. Elf van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Noord Deurningen Binnen 30 minuten rijden.

1. Dorper Esch

Denekamp Binnenbad Buitenbad ± 4 KM vanaf Noord Deurningen

Sportcomplex Dorper Esch in de regio onderscheidt zich door haar zwembadfaciliteiten. Naast een splinternieuw wedstrijdbad van 25 meter, biedt het complex ook een heerlijk warm bad met een temperatuur van 33 graden. Het warme bad is uitgerust met diverse voorzieningen voor mensen met een beperking, zoals verstelbare aankleedtafels, invalidenruimten en douches, en zelfs een lift met een (water)rolstoel. Met een beweegbare bodem, verlichting en onderwatermuziek is dit bad ideaal voor ontspanning en sportieve activiteiten. Sportcomplex Dorper Esch zorgt voor uitgebreide faciliteiten voor doelgroepen die extra zorg nodig hebben.

2. Delfinoh

Duitsland Nordhorn Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Noord Deurningen

Het grootste buitenbad in Noordwest-Duitsland heeft veel te bieden: een golfslagbad en een 50meter sportbad. Er is een springtoren met duikhoogtes van 1, 5, 7,5 of 10 meter. Er is een familie glijbaan in het ondiepe bad en de rode freefall speedglijbaan. Er is een peuterbad en een ligweide met water- en zandspeelplaats.

Het binnenbad heeft een 25meter sportbad met 6 banen. Er is een glazenklimwand om tot een hoogte van 5 meter te klimmen, ook zijn er 2 duikplanken. In de 79 meter lange black-hole glijbaan kun je racen om de snelste tijd. Daarnaast is een instructiebad, met watertemperatuur van 30 graden, en een warmwaterbad voor therapie en peuters. Lekker ontspannen kun je ook in de sauna.

3. De Kuiperberg

Ootmarsum Buitenbad ± 12 KM vanaf Noord Deurningen

Zwembad Kuiperberg biedt een uniek uitzicht op het prachtige Twentse natuurlandschap. Het zwembad beschikt over meerdere ligweides, baden, glijbanen en duikplanken en is van alle gemakken voorzien. Het complex is in 2019 compleet gemoderniseerd en is al sinds 1967 een heerlijke plek voor jong en oud. Het wedstrijdbad is perfect voor degenen die graag baantjes zwemmen en biedt een duiktoren. Voor de allerkleinsten zijn er peuterbaden waar ze veilig kunnen spetteren en spelen. Er is ook een recreatiebad met glijbanen.

4. Vondersweijde

Oldenzaal Binnenbad ± 16 KM vanaf Noord Deurningen

Sportcentrum Vondersweijde beschikt over een 25 meter lang wedstrijdbad met 6 banen. Het warme recreatiebad heeft een variabele diepte en wordt gebruikt voor vrij zwemmen, groepslessen en andere activiteiten. Er is een glijbaan en buiten is er een ligweide en een peuterbadje.

Wegens verbouwing is het recreatiebad nu gesloten, in de zomermaanden Juli en Augustus is ook het hele zwembad gesloten.

5. Freibad Uelsen

Duitsland Uelsen Buitenbad ± 17 KM vanaf Noord Deurningen

Buitenbad Uelsen heeft verschillende baden. Een 50 meter wedstrijdbad met duikplanken, een stroomversnelling en een peuterbad. Er is een reusachtige waterglijbaan (75 m lang) en een familieglijbaan (23 x 4 m). Ook is er een peuterbad en een kinderspeeltuin.

6. BadePark Bentheim

Duitsland Bad Bentheim Binnenbad Buitenbad ± 18 KM vanaf Noord Deurningen

Het Familiebad van Badepark Bentheim biedt plezier voor het hele gezin. Het belevingsbad heeft een stroomversnelling en massagedouches voor ontspanning. Voor de avontuurlijke zwemmer is er een 60 meter lange glijbaan met daglichteffecten en automatische tijdwaarneming. Voor rustige baantjes zijn er vier 25 meterbanen in de zwemhal. Kleine kinderen kunnen genieten van een speellandschap met een 'wateregel', fonteinen en een waterval, en er is een glijbaan voor zowel kinderen als volwassenen. Op mooie dagen kun je ook het natuurbad bezoeken. Dit is een chloorvrij buitenbad dat natuurlijk gereinigd wordt. Je kan hier lekker aan het strand liggen en spelen in de speeltuin.

7. Hallenbad Uelsen

Duitsland Uelsen Binnenbad ± 18 KM vanaf Noord Deurningen

Hallenbad Uelsen biedt puur zwemplezier aan alle gezinsleden: sportieve bezoekers kunnen in het 25 m lange wedstrijdbad baantjes trekken en daarna op de ligstoelen genieten van het prachtige uitzicht op de vrije natuur. Wie actie wil, suist op de black-hole glijbaan de diepte in. Het digitale scorebord verklapt wie bij de glijpartij de beste tijd heeft neergezet. Een echte topattractie voor de allerkleinsten is het aantrekkelijk peuterbad in junglestijl.

8. Hulsbeek

Oldenzaal Recreatieplas ± 18 KM vanaf Noord Deurningen

In de jaren zeventig is van het landgoed “Het Hulsbeek” in Oldenzaal een recreatiepark gemaakt. Doordat veel van het oude landgoed in stand is gebleven, is het nu een afwisselend gebied van 230 ha met bossen, waterpartijen met stranden en ligweiden, heidevelden, vennetjes, weilanden en recreatieve voorzieningen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Hulsbeek

9. Zwembad Brilmansdennen

Losser Binnenbad ± 19 KM vanaf Noord Deurningen

Zwembad Brilmansdennen heeft een doelgroepenbad en een wedstrijdbad. Er is een grote glijbaan van 57 meter. Op woensdagmiddagen is er een spelmiddag met waterspeelgoed, een loopmat en een grote waterattractie.

10. Vechtebad

Duitsland Schüttorf Binnenbad ± 21 KM vanaf Noord Deurningen

Het Vechte Bad biedt plezier voor jong en oud: de opvallende oranje waterglijbaan is de belangrijkste attractie, met 65 meter aan bochtige actie die eindigt in het recreatiebad van het overdekte zwembad. Daar kunnen gasten genieten van een bruisende wildwaterbaan en vele andere waterspellen voor een vermakelijke middag. Naast het recreatiebad bevindt zich een rustig babybad. Ons wedstrijdbad is ideaal voor sportief zwemmen, met een afmeting van 10 bij 25 meter. Het bad bestaat uit een zwemgedeelte en een gedeelte voor niet-zwemmers. De zwemzone heeft een diepte van 1,80 meter en de diepte van het niet-zwemgedeelte kan worden aangepast van 0,30 meter tot 1,80 meter. Het zwembad is in de zomer gesloten.

11. De Vlaskoel

Tubbergen Binnenbad ± 21 KM vanaf Noord Deurningen

De Vlaskoel beschikt over comfortabel verwarmde baden, waaronder een wedstrijdbad, instructiebad, bubbelbad en peuterbad. Geniet bij ons van volop zwemplezier en een gevarieerd les- en activiteitenprogramma. Onze faciliteiten omvatten onder andere een waterglijbaan en een Turks Stoombad. Speciaal voor mindervalide zwemmers is er een extra verwarmd instructiebad dat toegankelijk is met behulp van een tillift.

12. Freibad Schüttorf

Duitsland Schüttorf Buitenbad ± 21 KM vanaf Noord Deurningen

Het waterpark van Freibad Schüttorf biedt met een waterspin, bubbelbad, jetstraal, waterscherm, watertunnel en fonteinkring veel vermaak voor de hele familie. De snelle glijbaan zorgt ook voor een flinke adrenalinekick. Voor sportieve baanzwemmers is er een groot zwembad met een oppervlakte van 50 bij 25 meter.

13. Emsbad

Duitsland Ems Binnenbad ± 24 KM vanaf Noord Deurningen

Het Ems Bad in Emsbüren beschikt over een ruime en lichte zwembadruimte met grote ramen. Er zijn talrijke ligstoelen beschikbaar. Het zwembad heeft een lengte van ongeveer 16 meter, een breedte van acht meter en een waterdiepte variërend van 0,30 tot 1,80 meter. Voor waterravottende kinderen is er een kronkelende waterglijbaan van zes meter lang of ze kunnen een van de drie startblokken gebruiken om in het water te springen.

14. Twentebad

Hengelo (Overijssel) Binnenbad Buitenbad ± 26 KM vanaf Noord Deurningen

Midden in Hengelo ligt het Twentebad, het grootste familiebad van Twente, waar zwemliefhebbers terechtkunnen voor zowel recreatief als sportief zwemmen. Het centrum is uitgerust met diverse zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met duikplanken en een klimmuur, een doelgroepenbad en een apart 50 meter wedstrijdbad. Het kleine buitenbad biedt verkoeling tijdens warme dagen. Er zijn 2 snelle glijbanen en een groot bubbelbad.

Zwemmen bij Noord Deurningen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

15. Freibad Itterbeck

Duitsland Itterbeck Buitenbad ± 24 KM vanaf Noord Deurningen

Buitenbad Itterbeck is een klein zwembad, onderverdeeld in een zwemgedeelte en een ondiep gedeelte. Door het overzichtelijke terrein, de mooie ligweide, een kinderwaterglijbaan en sportveldjes en tafeltennis is dit buitenbad voor gezinnen met jongere kinderen ideaal.

16. Hallenbad Gronau

Duitsland Gronau Binnenbad ± 28 KM vanaf Noord Deurningen

Het Hallenbad Gronau biedt in de koudere maanden de ideale plek om te zwemmen in warm water, te ontspannen of plezier te hebben met vrienden. Met verschillende zwembaden, een glijbaan, een café en nog veel meer, is er voor ieder wat wils. Hoogtepunten zijn onder andere springplanken van 1 en 3 meter, een 70 meter lange glijbaan, een 25 meter zwembad met 5 banen en een peuterbad met 32°C warm water.

17. Parkfreibad Gronau

Duitsland Gronau Buitenbad ± 28 KM vanaf Noord Deurningen

Het zwembad heeft een 1 meter en 3 meter springplank, een bad 50 meter en 33 meter banen, een brede glijbaan met golven en een kinderplonsbad. Er is ook mooie grote ligweide met speeltuin, zandbak en speeltoestellen.

18. Laco Zwembad Borne

Borne Binnenbad Buitenbad ± 29 KM vanaf Noord Deurningen

Laco zwembad Borne heeft een binnenbad met peuter-, wedstrijd- en recreatiebad en een sauna met stoombad. Het buitenbad heeft een peuterbassin en een speelgelegenheid met trampoline en speelhuisje.

20. Linus Lingen Wasserwelten

Duitsland Lingen (Ems) Binnenbad Buitenbad ± 30 KM vanaf Noord Deurningen

Linus Lingen biedt verschillende zwembadfaciliteiten aan, waaronder een recreatiebad, een 25 meter sportbad en een buitenbad. Het recreatiebad biedt zowel actie als ontspanning. Voor de durfals is er de 100 meter lange Black-Hole-glijbaan, waarbij je door een magische tunnel schiet met kleurrijke lichteffecten. Na deze spannende rit kun je ontspannen in het bubbelbad en de whirlpool met massagejets. Het buitenbad heeft een 25-meter-bad voor zwemmers en een apart gedeelte voor recreatie. Houten steigers rondom het zwembad bieden een rustzone en een uitkijkplatform voor ouders om hun kinderen in de gaten te houden. Voor kinderen is er een speeltuin met een peuterbad, een olifantenglijbaan en een modderpomp. Andere attracties zijn onder andere een 10-meter-springtoren, twee glijbanen, een volleybalveld en een voetbalveld.