Recreatieplassen en zwemplassen Nunspeet en omgeving

Ontdek 10 recreatieplassen dichtbij Nunspeet, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien recreatieplassen. Drie recreatieplassen liggen er in Nunspeet zelf.

Recreatieplassen in de buurt van Nunspeet Binnen 30 minuten rijden.

3. De Oude Pol

Nunspeet Alleen voor leden of gasten

Ter hoogte van Nunspeet ligt direct aan het Veluwemeer camping De Oude Pol. De camping heeft een klein zandstrandje, dat de officiële zwemlocatie is. Een drijflijn markeert de zwemzone; toezicht is niet aanwezig. Het strand is gratis toegankelijk voor de mensen op de camping; buitenstaanders hebben geen toegang tot het strand. Camping De Oude Pol, en dus ook het strand, is jaarlijks geopend van 1 april tot 1 november. In die periode is het strand dag en nacht toegankelijk.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij De Oude Pol

5. Bremerbaai

Biddinghuizen Recreatieplas ± 8 KM vanaf Nunspeet

De Bremerbaai, heeft 300 meter zandstrand met een pier en aanlegsteiger, een speeleiland en een uitkijktoren aan het Veluwemeer vlak bij het naastgelegen Aquacentrum Bremerbergse Hoek. Er is ook een strandpaviljoen. Het eerste deel is ondiep en voorbij de drijflijn 1.80 meter diep. Op het strand staan douches en een toiletgebouw.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Bremerbaai

6. Rivièra Beach

Biddinghuizen Alleen voor leden of gasten ± 9 KM vanaf Nunspeet

Het zandstrand van Rivièra Beach Zuid is ruim 600 meter lang. De camping van Europarcs Zuiderzee grenst direct aan het strand. Er naast ligt een strandpaviljoen en een jachthaven. Er is veel watersport rond deze stranden, maar op Rivièra Beach Zuid is het meer gericht op zwemmen (er zijn drijflijnen aangebracht voor een groot stuk van het strand) en vissen.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Rivièra Beach