Subtropische zwembaden Oosterhout (Noord-Brabant) en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Oosterhout (Noord-Brabant). Drie subtropische zwembaden liggen er binnen een uur rijden. Vier van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden Oosterhout (Noord-Brabant)Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

1. Sportiom AquaFun

Subtropisch zwembad 's-Hertogenbosch (Den Bosch) ± 43 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

tripper logo Sportiom AquaFun dagticket met korting via Tripper

2. Vakantiepark Het Vennenbos

Subtropisch zwembad Hapert ± 56 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

In het zwembad van Landal Het Vennenbos zijn er diverse faciliteiten voor een dag vol waterpret. Je kunt genieten van verschillende supersnelle glijbanen, waaronder de verduisterde Wild Wave super slide-glijbaan met LED-lampjes. Voor de kleintjes is er een compleet waterparadijs met een playground. Op warme dagen kun je een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de whirlpool. Het subtropisch zwemparadijs biedt adrenalineverhogende activiteiten zoals de wildwaterbaan "Waikiki White Water Creek".

Subtropische zwembaden Oosterhout (Noord-Brabant)Meer dan een uur auto rijden

4. Aqua Mundo De Vossemeren

België Subtropisch zwembad Lommel ± 70 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

De Aqua Mundo in De Vossemeren heeft een Monkey Splash waar je vanaf 15 meter hoogte met 30 km/u naar beneden kunt suizen en in het eindbad kunt plonsen. Er is ook een snorkelbad met een exotische onderwaterwereld en een golfslagbad.

5. Lago Lier De Waterperels

België Subtropisch zwembad Lier Subtropisch Buiten ± 79 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

LAGO Lier De Waterperels biedt een subtropisch zwembad met kinderbaden, wildwaterbaan, waterglijbanen, golfslagbad, buitenbad, ligweide en zwemmersterras. Daarnaast is er ook een wellness met een warme lagune, sauna en stoombad.

6. Lago Pelt Dommerslag

België Subtropisch zwembad Pelt Subtropisch Buiten ± 80 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

7. Tikibad - Duinrell

Subtropisch zwembad Wassenaar Subtropisch Buiten ± 84 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux met 21 unieke glijbanen en meer dan 1,5 kilometer glijbaanplezier. Naast de snelle glijbanen is er ook een golfslagbad en Lazy River. Voor de kleintjes is er het kids waterpark Playa met vier glijbanen en een mega waterval. Het Tikibad is geopend bij zomers weer en heeft een verwarmd buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

8. Lago Beveren De Meerminnen

België Subtropisch zwembad Beveren Subtropisch Buiten ± 84 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen biedt een unieke beleving voor jong en oud met onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en een verwarmd buitenbad van 135 m². Er is ook een grote ligweide met leuke attracties en een zwemmersterras waar je kunt genieten van lekkere snacks en drankjes.

9. Zwemparadijs Prinsenmeer

Subtropisch zwembad Ommel Subtropisch Buiten ± 85 KM vanaf Oosterhout (Noord-Brabant) vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

tripper logo Zwemparadijs Prinsenmeer dagticket met korting via Tripper