Zwemmen 's-Heerenhoek en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij 's-Heerenhoek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één buitenbad, een subtropisch zwembad, zeven open water zwemplekken, vijf zeestranden, twee stranden en twee recreatieplassen.

Zwemmen in de buurt van 's-Heerenhoek Binnen 30 minuten rijden.

1. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 5 KM vanaf 's-Heerenhoek

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

6. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 13 KM vanaf 's-Heerenhoek

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

7. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 14 KM vanaf 's-Heerenhoek

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

14. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 16 KM vanaf 's-Heerenhoek

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

16. De Bloesem

Kapelle Binnenbad ± 19 KM vanaf 's-Heerenhoek

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

17. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 19 KM vanaf 's-Heerenhoek

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand