Zwemmen Sint-Annaland en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Sint-Annaland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, twee binnenbaden, acht zeestranden, twee recreatieplassen en één open water zwemplek. De andere twee zwemplekken liggen wat verder weg.

Zwemmen in de buurt van Sint-Annaland Binnen 30 minuten rijden.

5. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 10 KM vanaf Sint-Annaland

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

6. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand ± 10 KM vanaf Sint-Annaland

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

12. Zwembad De Melanen

Halsteren Buitenbad ± 20 KM vanaf Sint-Annaland

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

14. Zwembad de Meermin

Steenbergen Buitenbad ± 20 KM vanaf Sint-Annaland

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

17. Zwembad De Schelp

Bergen op Zoom Binnenbad ± 23 KM vanaf Sint-Annaland

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

Zwemmen bij Sint-Annaland Tussen 30 minuten en een uur rijden.

20. Wemeldinge Badstrand

Wemeldinge Zeestrand ± 15 KM vanaf Sint-Annaland

Wemeldinge Badstrand ligt aan de Oosterschelde in de gemeente Kapelle (Zuid-Beveland), met aan de oostkant de jachthaven van Wemeldinge en de monding van het kanaal door Zuid-Beveland. Direct achter de dijk is een vakantie-/bungalowpark te vinden. De locatie is fysiek begrensd door dijken en langs het strand staat stroming. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van getij. Het strand wordt gedurende hoogwater volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Wemeldinge Badstrand