Strand Sint Maartensvlotbrug en omgeving

Ontdek 10 stranden rondom Sint Maartensvlotbrug, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee zeestranden. De andere acht stranden liggen wat verder weg.

Stranden in de buurt van Sint Maartensvlotbrug Binnen 30 minuten rijden.

1. Sint Maartenszee

Petten Zeestrand ± 3 KM vanaf Sint Maartensvlotbrug

Sint Maartenszee is een badplaats aan de Noordzeekust in de provincie Noord-Holland en ligt tussen Callantsoog en Petten. Sint Maartenszee maakt deel uit van de gemeente Zijpe. Sint Maartenszee ligt direct achter een duinenrij ten zuiden van het Zwanenwater en heeft een breed zandstrand. Op de grens van Sint Maartenszee en Sint Maartensvlotburg ligt het natuurgebied het Wildrijk

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Sint Maartenszee

Stranden bij Sint Maartensvlotbrug Tussen 30 minuten en een uur rijden.

4. Callantsoog

Callantsoog Zeestrand ± 8 KM vanaf Sint Maartensvlotbrug

Callantsoog is een badplaats aan de Noordzeekust in de provincie Noord-Holland. Callantsoog ligt ten zuiden van Den Helder en ten westen van Schagen.Het dorp heeft een breed strand. Er zijn enkele strandpaviljoens en het oudste naaktstrand van Nederland. Het heeft een relatief rustig strand met volop ruimte voor een verscheidenheid aan kustvogels.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij Callantsoog

Stranden bij Sint Maartensvlotbrug Meer dan een uur rijden.

9. 't Skarpet

Oude Niedorp Recreatieplas ± 18 KM vanaf Sint Maartensvlotbrug

't Skarpet is een relatief kleine zwemplas van ongeveer één hectare groot, die ligt aan de rand de gemeente Niedorp. Het zwemwater, een inham van het kanaal Westerlangereis, is ontstaan door een zandafgraving. Er is een strandje aangelegd. De plas wordt gebruikt als openluchtzwembad. Voor het zwembad gelden openingstijden.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij 't Skarpet