Zwemmen Spijk (West Betuwe) en omgeving

Ontdek 10 zwembaden en 10 natuurzwemplekken dichtbij Spijk (West Betuwe), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht buitenbaden, één subtropisch zwembad, een binnenbad, vijf open water zwemplekken, vier recreatieplassen en een wellness locatie.

Zwemmen in de buurt van Spijk (West Betuwe) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenzwembad ± 2 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

2. Lingebos

Vuren Recreatieplas ± 2 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Recreatieplas Het Lingebos is een plas van ongeveer 10,6 ha groot en ligt in natuurgebied Het Lingebos. De plas heeft meerdere zwemzones.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Aflopende bodem Drijflijn Ligweide

4. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenzwembad ± 4 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

5. De Mosterdpot

Woudrichem Zwemwater ± 5 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

De Mosterdpot is een strand ten noordwesten van Woudrichem

Waterkwaliteit Uitstekend
Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide

6. Rietput

Heukelum Zwemwater ± 5 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Rietput Heukelum is een kleine recreatieplas van ongeveer 5,4 ha groot en is opgedeeld in twee plassen. Het westelijke deel is ongeveer 4 ha groot, terwijl het oostelijke deel ongeveer 1,4 ha groot is.

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Aflopende bodem Drijflijn

7. Caribabad

Gorinchem Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

8. Natuurbad De Donk

Hoornaar Recreatieplas ± 8 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

De Donk is een recreatieplas van ongeveer 2,4 ha groot en ligt net buiten de plaats Hoornaar in de Alblasserwaard.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn

9. Strandje Rijswijk

Rijswijk (Noord-Brabant) Zwemwater ± 8 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Strandje Rijswijk ligt aan de noordpunt van Rijswijk, grenzend aan de Maasdijk en een doorlopend fietspad langs de Struikwaard. De locatie is openbaar en vrij toegankelijk.

Faciliteiten onbekend

10. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenzwembad ± 8 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

11. Spetterbad

Leerbroek Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Het Spetterbad in Leerbroek heeft een peuterbad met glijbaan en spuitbal, en een diep bad van 50 cm oplopend tot 113 cm met glijbaan en drijfmatten. Er is een ruime ligweide en een winkeltje voor koffie, thee, frisdrank, ijsjes, snoep en chips. Het zwembad is alleen open bij mooi weer en als er oppas en EHBO aanwezig zijn.

12. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

13. Aqua Vita Wellness Asperen

Asperen Wellness & Sauna ± 9 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Aqua Vita Wellness Asperen is een oase van rust waar gezondheid en ontspanning hand in hand gaan. In onze faciliteiten vind je een verwarmd zwembad waarin je heerlijk kunt relaxen of deelnemen aan aquafitness. Voor een complete wellnesservaring kun je gebruikmaken van onze sauna en het stoombad.

14. De Wiel

Asperen Recreatieplas ± 9 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

De Wiel is een plas van ongeveer 6,2 ha groot. Ten noorden stroomt de rivier De Linge met aan de overzijde Leerdam.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Afvalbakken Afvalbakken Drijflijn Ligweide Speelweide

15. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

16. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

17. Plas Slingeland

Goudriaan Zwemwater ± 11 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Recreatieplas bij Smoutjesvliet is een recreatiegebied van ongeveer 30 ha met een totaal wateroppervlak van ongeveer 14,5 ha groot. In het gebied zijn zes afzonderlijke wateren van verschillende grootte die niet met elkaar in verbinding staan.

Waterkwaliteit Goed
Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

18. Zandput

Herwijnen Recreatieplas ± 11 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Zwemplas in buitengebied

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Drijflijn Ligweide

19. Strandje Andel

Andel Zwemwater ± 11 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Strandje Andel bestaat uit het een zandstrand van gemiddeld 10 meter breed en 61 meter lang, die direct grenst aan het dijktalud. Een deel van het dijktalud is in privéeigendom, maar mag betreden worden om te passeren.

Faciliteiten onbekend

20. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Spijk (West Betuwe) vogelvlucht afstand

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.