Zwemmen Streefkerk en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Streefkerk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, vier binnenbaden, twee combibaden, één subtropisch zwembad en acht open water zwemplekken.

Zwemmen in de buurt van Streefkerk Binnen 30 minuten rijden.

1. De Hofstee

Bergambacht Binnenzwembad ± 5 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

2. Zwembad Schoonenburg

Nieuw-Lekkerland Buitenzwembad ± 8 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland biedt een prachtig buitenzwembad met een afgescheiden peuterbad, een recreatiebad met oplopend waterniveau en een wedstrijdbad van 6 banen breed met een diepte van 180 cm tot 200 cm.

3. Zwembad Schuagt

Lekkerkerk Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Schuagt, gelegen in de Krimpenerwaard tussen Lekkerkerk en Krimpen a/d Lek, is een idyllische plek voor zwemliefhebbers van alle leeftijden. Omgeven door natuurlijke groenaanleg, biedt het zwembad een ruim 50-meter bad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een ondiep speel- en instructiebad, variërend in diepte van 30 tot 90 cm, en een peuterbassin met een diepte van 30 cm, voorzien van waterspeelelementen.

4. De Dompelaar

Groot-Ammers Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad De Dompelaar is een gezellig openluchtzwembad net buiten Groot-Ammers. Het bestaat uit drie baden, twee ligweides en een horecashop. Er is een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

5. Lammetjeswiel

Alblasserdam Zwemwater ± 10 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Lammetjeswiel is een kleine plas van ongeveer 2,3 ha groot. De plas ligt in de plaats Alblasserdam tegen de rivier de Noord aan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

7. Bronbad De Lockhorst

Sliedrecht Binnenzwembad Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

8. Plas Krimpenerhout

Krimpen aan de Lek Zwemwater ± 11 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

De Plas Krimpenerhout maakt deel uit van een groot recreatie- en natuurpark ‘Krimpenerhout’ en beslaat een oppervlakte van circa 250 hectare.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

9. Put van Ottoland

Ottoland Zwemwater ± 11 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

De voormalige zandwinput Put van Ottoland is een zwemwater van ongeveer 1,8 ha groot en ligt in Ottoland in de gemeente Molenlanden.

Waterkwaliteit Goed
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand

11. Zwembad 't Wilgerak

Schoonhoven Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Het openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie buitenbaden, waaronder een peuterbad, familiebad en diep bad. Er is een grote zonneweide met sport- en spelfaciliteiten en moderne kleed- en doucheruimten.

12. Zwembad de Louwert

Hendrik-Ido-Ambacht Binnenzwembad Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad de Louwert is een veelzijdige locatie waar bezoekers terecht kunnen voor een breed aanbod aan wateractiviteiten. Het binnenbad beschikt over een 1 meter hoge duikplank, een 40 meter lange glijbaan met lichteffecten, een doelgroepenbad met beweegbare bodem voor zwemlessen, een peuterbad met glijbaantje en een whirlpool voor ontspanning. De horecagelegenheid zorgt voor een gezellige sfeer waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Buiten is er een zonne-speelweide voor de zonnige dagen. Het buitenbad omvat een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad met kraterbad en glijpaal, een spraypark voor de kleintjes, een extra verwarmd bubbelbad met zitbank en een grote 52 meter lange supersnelle glijbaan. Ook buiten is er een horecavoorziening aanwezig.

13. Plas Merwelanden

Dordrecht Zwemwater ± 13 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

De zwemplas Merwelanden is gelegen in de Hollandse Biesbosch en ligt ten oosten van Dordrecht en ten zuiden van Sliedrecht.

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

14. Het Wantijbad

Dordrecht Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Het Wantijbad te Dordrecht is een openlucht zwembad, met een diep, halfdiep en ondiep zwembassin, een speelgracht met stromend water voor peuters en kleuters, groene ligweiden met diverse speelvoorzieningen en een kiosk voor een hapje en een drankje.

15. Vijver Oosterpark

Ridderkerk Zwemwater ± 13 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Vijver in het Oosterpask

Waterkwaliteit Goed
Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

16. Sandelingen Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht Zwemwater ± 14 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

In het gebied Sandelingen Ambacht is momenteel een recreatieplas in een gebied met natuurwaarde gecreëerd. Dit gebied ligt ingesloten tussen de ge- meente Hendrik Ido Ambacht, de snelweg A16 en de Waal.

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

17. Zwembad de Lansingh

Krimpen aan den IJssel Binnenzwembad ± 14 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel heeft drie baden, waaronder een 6-baans wedstrijdbad van 25x15 meter, een instructiebad van 25x10 meter en een recreatiebad met een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand en een peuterbad. Er is zelfs een stukje buitenzwembad.

18. Plas Slingeland

Goudriaan Zwemwater ± 14 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Recreatieplas bij Smoutjesvliet is een recreatiegebied van ongeveer 30 ha met een totaal wateroppervlak van ongeveer 14,5 ha groot. In het gebied zijn zes afzonderlijke wateren van verschillende grootte die niet met elkaar in verbinding staan.

Waterkwaliteit Goed
Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

19. Zwembad De Fakkel

Ridderkerk Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Streefkerk vogelvlucht afstand

Zwembad De Fakkel nodigt uit tot sport, spel en ontspanning. Het subtropische Flamingobad, compleet met whirlpool, borrelbanken en een 60 meter lange waterglijbaan, biedt een tropische sfeer onder de palmbomen. De wildwaterkreek en peuterbaden met speelattracties maken het plezier compleet. Voor de sportievelingen is er het Orkabad, een wedstrijdbad van 25 bij 12 meter, inclusief instructiebaden voor kinderen. Buiten wachten het Dolfijnbad, een glijbaan en een gezellige ligweide met speeltoestellen. Tot slot bieden de stoomcabines en sauna's een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte.