Zwemmen Vreeland en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Vreeland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één subtropisch zwembad, acht stranden, zeven recreatieplassen en een open water zwemplek.

Zwemmen in de buurt van Vreeland Binnen 30 minuten rijden.

6. Vinkeveense Plassen

Vinkeveen Recreatieplas ± 7 KM vanaf Vreeland

De Vinkeveense Plassen zijn gelegen ten zuiden van Amsterdam, tussen de snelweg A2 en de plaats Vinkeveen in recreatiegebied Winkelpolder. Het totale oppervlak van het open water is ongeveer 960 ha. De Vinkeveense Plassen bestaan uit de Zuidplas, de Kleine plas en de Noordplas. De zwemstranden liggen alle in de Noordplas. De recreatie-eilanden zijn kunstmatig. De zwemlocatie ligt aan de noordkant van eiland 5 aan het diepe en open water van de Noordplas. Via een fiets-/loopbrug is dit eiland verbonden met eiland 4 waardoor de zwemlocatie ook vanaf de vaste oever bereikbaar is. Het eiland is uitermate geschikt voor kinderen vanwege de afgeschermde zwemzone met strandje en de vele speelattributen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 6 zwemplekken bij Vinkeveense Plassen

9. Het Sporthuis Abcoude

Abcoude Binnenbad ± 8 KM vanaf Vreeland

Het Sporthuis Abcoude heeft een 25 meter van 6 banen. Na het zwemmen kan je ontspannen in het bubbelbad. Het zwembad is open voor baanzwemmen, diverse sportactiviteiten en recreatiefzwemmen.

12. Victoriabad

Weesp Binnenbad ± 10 KM vanaf Vreeland

Het Victoriabad beschikt over twee baden, waaronder een groot wedstrijdbad van 25 meter lang en 15 meter breed met 6 wedstrijdbanen. Het instructiebad is 14 bij 7 meter en heeft een verstelbare bodem van 0,0 tot 1,40 meter diep. De temperatuur van het wedstrijdbad is ongeveer 27° Celsius en van het instructiebad ongeveer 30° Celsius.

17. Sportcentrum de Zandzee

Bussum Binnenbad ± 12 KM vanaf Vreeland

Sportcentrum De Zandzee heeft een 25-meterbad, een doelgroepenbad, een recreatiebad, naast een speciaal kinderbad voor de jongste bezoekers. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het bubbelbad uitkomst. De sportieve zwemmer kan zich uitleven op de lage en hoge duikplanken of de glijbaan. De faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk en er is zelfs kinderopvang aanwezig.