Zwemmen Waardenburg en omgeving

Ontdek 5 zwembaden en 15 natuurzwemplekken dichtbij Waardenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, één buitenbad, tien recreatieplassen, drie open water zwemplekken en twee stranden.

Zwemmen in de buurt van Waardenburg Binnen 30 minuten rijden.

1. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 4 KM vanaf Waardenburg

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

7. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 11 KM vanaf Waardenburg

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

16. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 15 KM vanaf Waardenburg

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

18. De Zeven Morgen

Dreumel Buitenbad ± 16 KM vanaf Waardenburg

Zwembad de Zeven Morgen, gelegen in het hart van Dreumel, is een familievriendelijke bestemming die uitnodigt tot ontspanning en plezier. Het peuterbad, extra verwarmd en voorzien van comfortabele banken, garandeert veilig waterplezier voor de allerkleinsten. Het recreatiebad, met een schuin aflopende bodem en diverse speeltoestellen, is ideaal voor onbezorgd spelen en zwemmen. Voor de meer ervaren zwemmers is er het wedstrijdbad, uitgerust met een lage duikplank en startblokken. Over het terrein verspreid vindt men diverse speeltoestellen zoals wipwaps, schommels en klimrekken.

19. De Waterlinie

Culemborg Binnenbad ± 17 KM vanaf Waardenburg

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.