Zwembaden en zwemplekken dichtbij Welberg

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Welberg.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad de Meermin

± 1 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

Zwembad aquadintel

± 8 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Zwembad Aquadintel beschikt over een kleuterbad, halfdiep bad, 25-meterbad met startblokken, duikkuil met twee duikplanken en een zonneweide met speeltoestellen.

Zwembad De Melanen

± 9 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

Blankershove

± 11 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

De Spetter

± 12 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Spetter is dit seizoen open vanaf dinsdag 27 april tot en met 9 september.

Binnenschelde

± 14 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

De Binnenschelde ligt in de gemeente Bergen op Zoom. De totale Binnenschelde beslaat ongeveer 180 hectare, waarvan de zwemzone slechts 1% uitmaakt.De officiële zwemzone bevindt zich aan de oostkant van de Binnenschelde.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Zwemzone afgebakend

Zwembad De Schelp

± 14 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

De Oester

± 15 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Tureluur

± 15 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

zwemlocatie nader in te vullen

Faciliteiten onbekend

Sint Philipsland Badstrand

± 16 KM vanaf Welberg vogelvlucht afstand

Sint Philipsland badstrand ligt in de gelijknamige plaats en is onderdeel van de gemeente Tholen.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Afdrijvingsgevaar Aflopende bodem
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.