Zwembaden in en rondom Wijk bij Duurstede

Zwembaden in de buurt van Wijk bij Duurstede. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Laco Zwembad Doorn

± 10 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Bosbad Leersum

± 13 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Laco Zwembad Driebergen

± 13 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

In zwembad Brandenburg kun je genieten van een breed scala aan faciliteiten voor een complete zwemervaring. Voor recreatief zwemmen kun je terecht in zowel ons binnenbad als ons buitenbad.

De Wetering

± 17 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad, een buitenzwembad en een subtropisch zwembad. Het buitenbad is geopend en er is een grote ligweide waar je op warme dagen heerlijk kunt ontspannen. De horeca biedt een gezellige plek om even bij te komen en er zijn extra voorzieningen voor minder validen.

De Krommerijn

± 22 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Zwembad De Krommerijn heeft 4 verschillende zwembaden en een grote waterglijbaan. Het het hele jaar door is 50-meter wedstrijdbad geopend waar u kunt zwemmen. In de zomer kunt u ook gebruikmaken van het recreatiebad, de peuterweide en de ligweide met bijbehorende voorzieningen en speelmogelijkheden.

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

De Waterlinie

± 10 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.

Zwembad Waalslag

± 14 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

Laco Zwembad Geldermalsen

± 15 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Laco zwembad Geldermalsen heeft een binnenbad met doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad met duikplank en koud bad. Er is ook een sauna met stoombad en een horecagedeelte.

Zwembad 't Gastland

± 21 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

Zwembad 't Willaer

± 21 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Het verwarmde openluchtzwembad 't Willaer is prachtig, beschut gelegen. Kom spelen in het peuterbad, het ondiepe bad, op de glijbaan of de speeltoestellen. Of neem een duik in het 50 meter wedstrijdbad met hoge en lage duikplank.

Zwembad Dijnselburg

± 21 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand

Zwembad Dijnselburg in Zeist biedt voor ieder wat wils. Met 3 binnenbaden, een buitenbad en een ligweide met klimbos is er genoeg te beleven. Het recreatiebad heeft een lange glijbaan, stroomversnelling en waterspuiters. Voor de kleintjes is er een ondiep peuterbadje met waterspuiter. Er is een gezellige horeca binnen en buiten.

De Zeven Morgen

± 21 KM vanaf Wijk bij Duurstede vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.