Zwemmen Wilbertoord en omgeving

Ontdek 9 zwembaden en 11 natuurzwemplekken dichtbij Wilbertoord, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, één waterspeeltuin, een subtropisch zwembad, vijf open water zwemplekken, vier stranden en twee recreatieplassen.

Zwemmen in de buurt van Wilbertoord Binnen 30 minuten rijden.

6. Rooye Plas Handel

Handel Open water zwemplek ± 13 KM vanaf Wilbertoord

De Rooyse Plas ligt ten zuidoosten van Handel, ten noorden van de N272 (Peeldijk). Aan de noord- en westzijde grenst de plas aan bos. Aan de zuid- en oostkant is de plas met een groene strook gescheiden van landbouwgronden. Ongeveer 200 meter ten oosten van de plas ligt een camping. De Rooye Plas wordt jaarrond door waterskiërs gebruikt, zowel voor wedstrijden als trainingen. De plas is openbaar toegankelijk. Het zwemgedeelte in de Rooye Plas ligt in de ondiepe inham aan de westkant van de plas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Rooye Plas Handel

8. Ezzy's Uden

Uden Binnenbad ± 14 KM vanaf Wilbertoord

Het recreatiebad van zwembad Ezzy's in Uden beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, massagestralen en diverse sproei-elementen. Ook is er een doelgroepenbad met verstelbare bodem én een professioneel wedstrijdbad.

9. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk Binnenbad ± 14 KM vanaf Wilbertoord

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.

15. Recreatiegebied Mookerplas

Plasmolen Recreatieplas ± 18 KM vanaf Wilbertoord

De Mookerplas Plasmolen ligt ten zuiden van Nijmegen, ter hoogte van Cuijk, aan de oostzijde van de Maas, net bovenstrooms het splitsingspunt van de Maas en het Maas-Waalkanaal. De recreatieplas staat middels een keersluis in verbinding met de Maas. Onder de Mookerplas Plasmolen vallen zowel de strandjes ‘Groote Siep’ als de ‘Schaapswei’. De omgeving rondom de Mookerplas Plasmolen kenmerkt zich direct nabij de stranden als kaal. Verder is een groot deel van de plas omgeven door bos en weilanden.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiegebied Mookerplas

17. Pica Mare

Gennep Binnenbad ± 19 KM vanaf Wilbertoord

Pica Mare in Gennep is een veelzijdig sport- en cultuurcentrum waar bezoekers van alle leeftijden terecht kunnen voor een breed scala aan wateractiviteiten. Ontspannen kan uitstekend tijdens het recreatief zwemmen, met een bubbelbad en een supercoole glijbaan van 30 meter lang. Voor de zwemfanaten is er een 25 meter wedstrijdbad beschikbaar om baantjes te trekken.