Zwembaden en zwemplekken dichtbij Woerden

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Woerden.

Binnen 30 minuten auto rijden

Cattenbroek

Plas Cattenbroek ligt aan de oostkant van Woerden langs de A12 en bestaat uit 2 gescheiden delen. Het zuidelijke deel is bedoeld voor waterrecreatie. De plas is ontstaan door zandwinning. De gemeente Woerden heeft een kleine 'tijdelijke' zwemlocatie ingericht. Het zwemgedeelte, voorzien van een hoefijzervormig zandstrand, ligt in de zuidwest hoek van de zuidplas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Faciliteiten onbekend

Recreatiecentrum H2o

Binnenzwembad in Harmelen
± 7 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand

Ons Statenbad

Buitenzwembad in Oudewater
± 10 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand

Reeuwijkse Hout

± 13 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand

Even ten noorden van de zandwinplas Broekvelden en Vettenbroek ligt het recreatiegebied de "Reeuwijkse Hout". In dit gebied bevindt zich onder andere een watercamping genaamd "De Reeuwijkse Hout".

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Drijflijn Naaktstrand

Haarrijnse Plas

± 13 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand

De Haarrijnseplas ligt tussen Vleuten en het gebied Haarrijn, ten oosten van de Maarssenseweg, vlakbij de noordpunt van het Leidsche Rijn Park. In het afgeschermde gedeelte aan de noordelijke oever van de oostplas kan men veilig zwemmen. Er is een zandstrand met speelse duinen en een lig- en speelweide met sport- en speelvoorzieningen.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Speelweide

Zwembad De Wel

Binnenzwembad in Nieuwkoop
± 14 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand

Zwembad De Fuut

Buitenzwembad in Reeuwijk-Brug
± 14 KM vanaf Woerden vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.