Zwemmen Woudrichem en omgeving

Ontdek 9 zwembaden en 11 natuurzwemplekken dichtbij Woudrichem, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes buitenbaden, één subtropisch zwembad, een combibad, een binnenbad, vijf open water zwemplekken, vijf recreatieplassen en een strandje.

Zwemmen in de buurt van Woudrichem Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 4 KM vanaf Woudrichem

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

5. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 6 KM vanaf Woudrichem

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

6. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 7 KM vanaf Woudrichem

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

8. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Woudrichem

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

10. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 8 KM vanaf Woudrichem

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.

12. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 9 KM vanaf Woudrichem

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

13. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenbad ± 10 KM vanaf Woudrichem

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

14. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 10 KM vanaf Woudrichem

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen