Zwemwater Zuid-Beijerland

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Zuid-Beijerland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien open water zwemplekken, negen stranden en één zeestrand. Eén zwemwaterlocatie ligt er in Zuid-Beijerland zelf. Een van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Zuid-Beijerland Binnen 30 minuten rijden.

2. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 6 KM vanaf Zuid-Beijerland

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug

4. Spui Goudswaard

Goudswaard Strandje ± 11 KM vanaf Zuid-Beijerland

Het strand Goudswaard (ook “Costa del Spui“ genoemd) ligt ten noorden van Goudswaard aan de zuidzijde van het Spui. Het Spui in Zuid-Holland is een verbindende rivier tussen de Oude Maas en het Haringvliet. Er is op deze locatie een gevaarlijke stroming en er wordt geadviseerd niet verder dan kniediepte het water in te gaan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Spui Goudswaard

5. Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet Open water zwemplek ± 11 KM vanaf Zuid-Beijerland

Zwemlocatie Stad aan ’t Haringvliet is een zandstrandje aan de Zeedijk aan de noordkant van het gelijknamige dorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp ligt tegenover de westpunt van het eiland Tiengemeten. De zwemlocatie staat in open verbinding met het Haringvliet.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Stad aan 't Haringvliet