Zwemwater Aagtekerke

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Aagtekerke, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf zeestranden, vijf open water zwemplekken, één recreatieplas en een strandje. Nul van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Aagtekerke Binnen 30 minuten rijden.

2. Oostkapelle Duinweg Badstrand

Oostkapelle Zeestrand ± 5 KM vanaf Aagtekerke

De locatie Oostkapelle Duinweg Badstrand is gelegen ten noorden van het dorp Oostkapelle aan de Noordzee. Ten zuidwesten van de strandovergang is het natuurgebied de Manteling van Walcheren gelegen. Het betreft een zoutwater locatie welke onderhevig is aan getij. Het strand en de bodem van de zee bestaan uit zand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij Oostkapelle Duinweg Badstrand

4. Zoutelande Smidshoekje Badstrand

Zoutelande Zeestrand ± 7 KM vanaf Aagtekerke

De locatie Zoutelande Smidshoekje badstrand ligt in de monding van de Westerschelde en is gelegen ten zuidwesten van de kern Zoutelande, grotendeels gesitueerd onder aan een kleine boulevard. Het betreft een zoutwater locatie welke onderhevig is aan getij. Het strand en de bodem van de zee bestaan uit zand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 13 zwemplekken bij Zoutelande Smidshoekje Badstrand

7. Veersegat Dam Meerzijde Badstrand

Vrouwenpolder Recreatieplas ± 12 KM vanaf Aagtekerke

De locatie Veersegat Dam meerzijde badstrand is gelegen aan de noordwestzijde van het Veerse Meer, ten zuiden van de Veerse Dam. De Veerse Dam vormt de verbinding tussen de voormalige eilanden Walcheren en Noord-Beveland. De zwemwaterlocatie is gelegen nabij het dorp Vrouwenpolder.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Veersegat Dam Meerzijde Badstrand

10. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 15 KM vanaf Aagtekerke

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand

Zwemwater bij Aagtekerke Tussen 30 minuten en een uur rijden.