Binnenzwembaden Aagtekerke en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Aagtekerke, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één combibad en een binnenbad. De andere tien binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Aagtekerke Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Parel

Domburg Binnenbad Buitenbad ± 3 KM vanaf Aagtekerke

Zwembad De Parel in Domburg is een vrijetijdscentrum met binnen- en buitenbaden, een peuterbad, een superglijbaan, pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken en een speel- en zonneweide. Daarnaast beschikt het over een sfeervol saunalandschap met 3 saunacabines, een kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden en een patio met buitenbad. In de saunabar kun je genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

2. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 13 KM vanaf Aagtekerke

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

Binnenzwembaden bij Aagtekerke Tussen 30 minuten en een uur rijden.

3. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 35 KM vanaf Aagtekerke

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

4. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 38 KM vanaf Aagtekerke

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.

6. De Bloesem

Kapelle Binnenbad ± 43 KM vanaf Aagtekerke

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

7. Aqua Mundo - Port Zelande

Ouddorp Subtropisch zwembad ± 44 KM vanaf Aagtekerke

Bij Port Zélande van Center Parcs kun je genieten van de Aqua Mundo met golfslagbad, Turbo Tunnel, glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, Kinder-doe-bad, buitenbad én Water Play House.

wildwaterbaan

8. Zwembad Den Inkel

Kruiningen Binnenbad Buitenbad ± 51 KM vanaf Aagtekerke

Zwembad 'Den Inkel' is een prachtig buitenbad omgeven door een bosrijke omgeving. Het zwembad is uitgerust met een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met een grote glijbaan. Er zijn zowel een lage als een hoge duikplank beschikbaar. Daarnaast er is een kleuterbad en een ruime zonneweide.

10. Zwembad De Schelp

Bergen op Zoom Binnenbad ± 70 KM vanaf Aagtekerke

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

11. Laco Zwembad Hoogerheide

Hoogerheide Binnenbad Buitenbad ± 77 KM vanaf Aagtekerke

Laco zwembad Hoogerheide heeft alle faciliteiten voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin! Ons buitenbad heeft een peuterbassin met paddenstoel en een recreatiebad met glijbaan. Op de ligweide vind je verschillende speeltoestellen, zoals twee trampolines en een springkussen. Het binnenbad heeft een lekker warm doelgroepenbad met beweegbare bodem, een peuterbassin met leuke speelelementen en een 25-meter wedstrijdbad van 3,85 meter diep. Het 25-meterbad is ideaal voor baantjes zwemmen. Ook kun je hier heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad.

12. Familyland

Hoogerheide Binnenbad Buitenbad ± 78 KM vanaf Aagtekerke

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.