Buitenzwembaden Aarlanderveen en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Aarlanderveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven combibaden en vijf buitenbaden.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Aarlanderveen Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 6 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

2. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Buitenbad Binnenbad ± 7 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

3. De Kuil

Bodegraven Buitenbad Binnenbad ± 8 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

5. De kleine Oase

Leimuiden Buitenbad ± 12 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad de Kleine Oase met drie verschillende baden biedt het zwembad voor ieder wat wils. Het peuterbadje is ideaal voor de allerkleinsten om veilig in het water te spelen, terwijl het instructiebad met een diepte van 60 tot 120 cm perfect is voor zwemlessen en beginnende zwemmers. Meer ervaren zwemmers kunnen terecht in het diepe bad, dat varieert van 140 tot 200 cm diep.

8. Zwembad De Fuut

Reeuwijk-Brug Buitenbad ± 13 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

9. Batensteinbad

Woerden Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Aarlanderveen

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.

10. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

11. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Buitenbad Binnenbad ± 17 KM vanaf Aarlanderveen

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

12. Het Groenhovenbad

Gouda Buitenbad Binnenbad ± 18 KM vanaf Aarlanderveen

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.