Zwemmen Aarlanderveen en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Aarlanderveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, vier combibaden, twee binnenbaden, zes open water zwemplekken, twee recreatieplassen en één strandje.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Aarlanderveen Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 4 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

4. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 6 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

5. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

6. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

11. De kleine Oase

Leimuiden Buitenbad ± 12 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad de Kleine Oase met drie verschillende baden biedt het zwembad voor ieder wat wils. Het peuterbadje is ideaal voor de allerkleinsten om veilig in het water te spelen, terwijl het instructiebad met een diepte van 60 tot 120 cm perfect is voor zwemlessen en beginnende zwemmers. Meer ervaren zwemmers kunnen terecht in het diepe bad, dat varieert van 140 tot 200 cm diep.

13. Reeuwijkse Hout

Reeuwijk Recreatieplas ± 13 KM vanaf Aarlanderveen

Even ten noorden van de zandwinplas Broekvelden en Vettenbroek ligt zwemlocatie Reeuwijkse Hout. Een recreatieplas met speel- en ligweide. Toiletten, douches en EHBO zijn aanwezig op het strand. In dit gebied bevinden zich onder andere 'Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout' en 'Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen'.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Reeuwijkse Hout

16. Zwembad De Fuut

Reeuwijk-Brug Buitenbad ± 13 KM vanaf Aarlanderveen

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

19. Batensteinbad

Woerden Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Aarlanderveen

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.