Zwemwater Achtmaal

Ontdek 20 zwemwaterlocaties rondom Achtmaal, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee stranden, één open water zwemplek en een recreatieplas. De andere zestien zwemwaterlocaties liggen wat verder weg. Vier van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Achtmaal Binnen 30 minuten rijden.

Zwemwater bij Achtmaal Tussen 30 minuten en een uur rijden.

15. Krabbendijke Roelshoek Badstrand

Krabbendijke Strandje ± 42 KM vanaf Achtmaal

De locatie Krabbendijke Roelshoek is gelegen aan de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Achter de dijk ligt op een kilometer afstand het dorp Krabbendijke. De locatie is gelegen aan de Yerseke Oesterbank en betreft een zeer ondiep gebied waardoor bij laagwater een uitgestrekt strand/slikkengebied bloot komt te liggen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krabbendijke Roelshoek Badstrand

16. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 42 KM vanaf Achtmaal

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug