Binnenzwembaden Afferden (Limburg) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Afferden (Limburg), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Afferden (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

1. Aqua Mundo - Het Heijderbos

Heijen Subtropisch Zwembad ± 6 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

Bij Het Heijderbos kun je genieten van een dagje zwemmen in de Aqua Mundo. Deze faciliteit biedt een golfslagbad, glijbanen, een wildwaterbaan, een Kinder-doe-bad, een buitenbad en een snorkelbad.

overzichtsfoto heijderbos

3. Pica Mare

Gennep ± 10 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

Pica Mare in Gennep is een veelzijdig sport- en cultuurcentrum waar bezoekers van alle leeftijden terecht kunnen voor een breed scala aan wateractiviteiten. Ontspannen kan uitstekend tijdens het recreatief zwemmen, met een bubbelbad en een supercoole glijbaan van 30 meter lang. Voor de zwemfanaten is er een 25 meter wedstrijdbad beschikbaar om baantjes te trekken.

4. Erlebnisbad GochNess

Duitsland Goch ± 12 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

In het waterland van Gochness kun je heerlijk zwemmen. Er is een sportbasssin met klimwand, 1 meter en 3 meter hoge duikplank. Naast het instructiebad is er een avonturenbad met waterval en draaiklok. Ook is er een 65 meter lange hogesnelheidsglijbaan waar je je persoonlijk tijd kan verbeteren. Buiten kun je je verfrissen in het kleine bad en lekker zonnen op de ligweide. Je kan ook zwemmen en aan het strand liggen aan de Copa Gochana, entree hiervoor is apart. Er is ook een apart saunalandschap.

5. Laco Sportcentrum Venray

Venray ± 17 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Venray biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

6. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk ± 19 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.

8. Sternbusch bad

Duitsland Kleve Buitenzwembad ± 23 KM vanaf Afferden (Limburg) vogelvlucht afstand

Het Sternbuschbad in Kleve biedt moderne zwembadfaciliteiten voor het hele gezin. Het 25 meter sportbad heeft vijf zwembanen en een 1m en 3m springplank. Het familiebad heeft massagedouches en bubbelbaden voor ontspanning en comfort. Het nieuwe buitenterrein heeft een duikbad, een deel voor niet-zwemmers met een 18 meter lange glijbaan en een variabel zwembad met vijf 25m-banen en een tegenstroominstallatie. Er zijn ook sport- en spelvoorzieningen in het water- en zandgedeelte en een bistro. Het zwembad biedt ook faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking, zoals aangepaste sanitaire voorzieningen en een moderne waterinvoerhulp.