Zwemmen Limburg

Er zijn 49 publieke zwembaden en 14 natuurzwemplekken in de provincie Limburg. In totaal heeft Limburg 21 binnenbaden, 12 buitenbaden, 8 combibaden, 7 subtropische zwembaden, 1 waterspeeltuin, 13 recreatieplassen en 1 open water zwemplek.

Er is in dit overzicht van elke categorie één zwemplek uitgelicht. Kies een specifieke categorie in het menu bovenaan de pagina om alle plekken in die categorie te bekijken.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Camping De Heldense Bossen

Helden Binnenbad Buitenbad

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Zwembad-Speeltuin Weerderhof

Linne Waterspeeltuin

De Weerderhof beschikt over twee schitterende zwembaden. Het kleuterbad, met een glijbaan en kikkerdouche, is speciaal ontworpen voor de kleintjes. Hier kunnen zij op een veilige manier spelenderwijs vertrouwd raken met water. Het familiebad is groter en heeft een ondiep gedeelte met een kleine glijbaan, en een dieper gedeelte met een grotere glijbaan voor de echte waaghalzen.