Zwemmen Limburg

Ontdek alle 49 publieke zwembaden en 13 natuurzwemplekken in Limburg. In totaal heeft Limburg 21 binnenbaden, 12 buitenbaden, 9 combibaden, 6 subtropische zwembaden, 1 buitenwaterspeeltuin, 12 recreatieplassen en 1 open water zwemplek.

Limburg heeft veel zwemplekken, is er in dit overzicht van elke categorie één zwemplek uitgelicht. Kies een specifieke categorie in het menu bovenaan de pagina om alle plekken in die categorie te bekijken.

Camping De Heldense Bossen

Zwembad Helden Binnen Buiten

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Zwembad-Speeltuin Weerderhof

Zwembad Linne Buitenwaterspeeltuin

De Weerderhof beschikt over twee schitterende zwembaden. Het kleuterbad, met een glijbaan en kikkerdouche, is speciaal ontworpen voor de kleintjes. Hier kunnen zij op een veilige manier spelenderwijs vertrouwd raken met water. Het familiebad is groter en heeft een ondiep gedeelte met een kleine glijbaan, en een dieper gedeelte met een grotere glijbaan voor de echte waaghalzen.