Binnenzwembaden Almere-Poort en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Almere-Poort, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Almere-Poort Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Almere Stad

Zwembad Almere-Stad Binnen ± 6 KM vanaf Almere-Poort vogelvlucht afstand

Zwembad Almere Stad heeft een wedstrijdbad met duikplank, een instructiebad en een doelgroepenbad. Het zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie, voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren. Het water in het doelgroepenbad is warmer en geschikt voor senioren, baby’s, peuters en mindervaliden. Er is een tillift aanwezig om veilig in en uit het water te komen.

4. De Meent

Zwembad Huizen Binnen ± 11 KM vanaf Almere-Poort vogelvlucht afstand

Sportcentrum de Meent in Huizen beschikt over een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en tribunes en kleedkamers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden, terwijl het 25 meter bad zes banen telt en een gemiddelde watertemperatuur van 27 graden heeft.

6. Zwembad De Vrijbuiter

Zwembad Almere-Buiten Binnen Buiten ± 13 KM vanaf Almere-Poort vogelvlucht afstand

Zwembad De Vrijbuiter in Almere heeft een instructiebad, een extra verwarmd doelgroepenbad en een speels recreatiebad. Het recreatiebad heeft onder andere een glijbaan van 90 meter lang, een stroomversnelling met whirlpool en een apart babybad.

7. Victoriabad

Zwembad Weesp Binnen ± 13 KM vanaf Almere-Poort vogelvlucht afstand

Het Victoriabad beschikt over twee baden, waaronder een groot wedstrijdbad van 25 meter lang en 15 meter breed met 6 wedstrijdbanen. Het instructiebad is 14 bij 7 meter en heeft een verstelbare bodem van 0,0 tot 1,40 meter diep. De temperatuur van het wedstrijdbad is ongeveer 27° Celsius en van het instructiebad ongeveer 30° Celsius.

11. Zwembad Bijlmer

Zwembad Amsterdam Binnen ± 18 KM vanaf Almere-Poort vogelvlucht afstand

Het Bijlmer Sportcentrum beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter met zes banen, een doelgroepenbad en een peuterbad. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een whirlpool en stoombad voor ontspanning. Er is ook een glijbaan en diverse speelelementen voor kinderen van alle leeftijden.