Binnenzwembaden Naarden en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Naarden, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Naarden zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Naarden Binnen 30 minuten rijden.

4. De Meent

Zwembad Huizen Binnen ± 7 KM vanaf Naarden vogelvlucht afstand

Sportcentrum de Meent in Huizen beschikt over een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en tribunes en kleedkamers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden, terwijl het 25 meter bad zes banen telt en een gemiddelde watertemperatuur van 27 graden heeft.

7. Zwembad Almere Stad

Zwembad Almere-Stad Binnen ± 12 KM vanaf Naarden vogelvlucht afstand

Zwembad Almere Stad heeft een wedstrijdbad met duikplank, een instructiebad en een doelgroepenbad. Het zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie, voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren. Het water in het doelgroepenbad is warmer en geschikt voor senioren, baby’s, peuters en mindervaliden. Er is een tillift aanwezig om veilig in en uit het water te komen.

8. Victoriabad

Zwembad Weesp Binnen ± 12 KM vanaf Naarden vogelvlucht afstand

Het Victoriabad beschikt over twee baden, waaronder een groot wedstrijdbad van 25 meter lang en 15 meter breed met 6 wedstrijdbanen. Het instructiebad is 14 bij 7 meter en heeft een verstelbare bodem van 0,0 tot 1,40 meter diep. De temperatuur van het wedstrijdbad is ongeveer 27° Celsius en van het instructiebad ongeveer 30° Celsius.

9. De Trits

Zwembad Baarn Binnen ± 15 KM vanaf Naarden vogelvlucht afstand

De Trits, het zwembad van Baarn, biedt een sfeervolle zwemervaring met drie baden: een wedstrijdbassin, een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Geniet van ontspanning in de whirlpool en vermaak je met de schitterende glijbaan, de dino, de vloeddouche, de bruisbank en de jetstream. Daarnaast is er een Turkse tuin met bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

12. Zwembad De Vrijbuiter

Zwembad Almere-Buiten Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Naarden vogelvlucht afstand

Zwembad De Vrijbuiter in Almere heeft een instructiebad, een extra verwarmd doelgroepenbad en een speels recreatiebad. Het recreatiebad heeft onder andere een glijbaan van 90 meter lang, een stroomversnelling met whirlpool en een apart babybad.