Strand Alteveer (Stadskanaal) en omgeving

Ontdek 10 stranden dichtbij Alteveer (Stadskanaal), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht stranden en twee recreatieplassen.

Stranden in de buurt van Alteveer (Stadskanaal) Binnen 30 minuten rijden.

4. Camping Wedderbergen

Wedde Alleen voor leden of gasten ± 8 KM vanaf Alteveer (Stadskanaal)

De recreatieplas Wedderbergen is gelegen te Wedderveer. Wedderveer is een buurtschap in de gemeente Bellingwedde in de provincie Groningen. Het ligt tussen Wedde en Blijham aan de oostzijde van de Westerwoldse Aa. De zwemlocatie Wedderbergen is een geïsoleerde plas en is onderdeel van camping Wedderbergen.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Camping Wedderbergen

5. Parc Emslandermeer

Vlagtwedde Strandje ± 10 KM vanaf Alteveer (Stadskanaal)

De zwemlocatie Parc Emslandermeer is gelegen in het dorp Vlagwedde. Vlagtwedde ligt in de gelijknamige gemeente in het zuidoosten van de provincie Groningen in de streek Westerwolde. Het meer staat niet in verbinding met omliggende wateren. In het meer liggen 2 eilandjes, waarvan her meest westelijk gelegen eilandje is aangewezen als zwemlocatie.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Parc Emslandermeer

6. Veendiepplassen

Vriescheloo Strandje ± 14 KM vanaf Alteveer (Stadskanaal)

De Veendiepplassen zijn gelegen in Bellingwolde, een dorp in de gemeente Bellingwedde. De zwemlocatie Veendiepplassen heeft sterk het karakter van een natuurgebied. Het betreft een geïsoleerde plas waarbij een klein strandje is aangelegd. De zwemzone is niet weergegeven en ook voorzieningen als toilet, douche en speeltoestellen ontbreken. De plas is omgeven door een bosrijk natuurgebied.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Veendiepplassen