Zwemmen Alverna en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Alverna, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, twee combibaden, twee buitenbaden, vijf recreatieplassen, twee open water zwemplekken en twee stranden.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Alverna Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 2 KM vanaf Alverna

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

4. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 8 KM vanaf Alverna

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

7. Openluchtbad De Goffert

Nijmegen Buitenbad ± 8 KM vanaf Alverna

Openluchtbad De Goffert nodigt uit tot ontspanning en sportiviteit in een groene omgeving. Het complex herbergt een groot bassin voor de fervente zwemmers en een speelbad met een glijbaan voor de speelse waterliefhebbers. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad waar zij veilig kunnen spetteren. De watertemperatuur van alle baden wordt op een aangename 19 graden gehouden. Rondom de baden ligt een ruime ligweide waar bezoekers kunnen genieten van de zon of de schaduw van de bomen.

16. Zwembad De Kriekeput

Herpen Binnenbad ± 14 KM vanaf Alverna

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

20. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk Binnenbad ± 15 KM vanaf Alverna

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.