Zwembaden Beuningen (Gelderland) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Beuningen (Gelderland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijftien binnenbaden, drie combibaden en twee buitenbaden. Eén zwembad ligt er in Beuningen (Gelderland) zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Beuningen (Gelderland) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

5. Openluchtbad De Goffert

Nijmegen Buitenbad ± 8 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Openluchtbad De Goffert nodigt uit tot ontspanning en sportiviteit in een groene omgeving. Het complex herbergt een groot bassin voor de fervente zwemmers en een speelbad met een glijbaan voor de speelse waterliefhebbers. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad waar zij veilig kunnen spetteren. De watertemperatuur van alle baden wordt op een aangename 19 graden gehouden. Rondom de baden ligt een ruime ligweide waar bezoekers kunnen genieten van de zon of de schaduw van de bomen.

6. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

7. Ezzy's Zetten

Zetten Binnenbad ± 10 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.

9. Sportcentrum De Helster

Elst (Gelderland) Binnenbad ± 12 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Sportcentrum De Helster in Elst heeft voor ieder wat wils. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad en peuterbad. De temperatuur van het water is altijd aangenaam, met het recreatiebad op 30,5 ºC, het wedstrijdbad op 29,5°C en de whirlpool op 34 ºC. Het recreatiebad biedt een 38 meter lange glijbaan, wildwaterkreek met stroomversnelling, jet streams, turbodouches en meer. Er zijn individuele kleedkamers en kluisjes, en de douches zijn gezamenlijk. De sfeervolle inrichting, onderwaterverlichting en uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

14. Zwembad Doelum

Renkum Binnenbad ± 18 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.

15. Zwembad De Kriekeput

Herpen Binnenbad ± 19 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

16. Zwembad Jottem

Huissen Binnenbad ± 19 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad Jottem in Huissen is een kleinschalig zwembad met persoonlijke aandacht voor alle zwemmers. Het zwem- en instructiebad is 20x8 meter en heeft een oplopende diepte van 0,3 tot 2 meter. Het zwemwater heeft een hoge temperatuur van ±30°C, waardoor het aangenaam is voor jong en oud.

18. Zwembad De Grote Koppel

Arnhem Binnenbad ± 19 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad De Grote Koppel in Arnhem-Zuid biedt een overdekt zwembad met een 25-meter wedstrijdbad, een instructie- en doelgroepenbad en een recreatiebad met golfslagbad, glijbaan, peuterbad, wildwaterbaan en whirlpool bubbelbaden.

19. Zwem- en Instructiebad Oosterbeek

Oosterbeek Binnenbad ± 20 KM vanaf Beuningen (Gelderland)

Zwembad Oosterbeek, gelegen in het hart van het dorp met ruime parkeergelegenheid, biedt een warme en persoonlijke zwemervaring. Met een watertemperatuur van 30 graden en een overzichtelijke setting. Dit kleinschalige zwembad staat garant voor een vertrouwde en aangename sfeer tijdens diverse zwemactiviteiten.