Zwemmen Amstelveen en omgeving

Ontdek 10 zwembaden en 10 natuurzwemplekken dichtbij Amstelveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, twee buitenbaden, twee combibaden, één subtropisch zwembad, zeven recreatieplassen en drie open water zwemplekken. Drie zwemplekken liggen er in Amstelveen zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Amstelveen Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Binnenbad Buitenbad

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

11. De Mirandabad

Amsterdam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 7 KM vanaf Amstelveen

Het De Mirandabad biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad zijn er ook wellnessfaciliteiten en een squashbaan. Het 50 meter buitenbad is momenteel gesloten voor herbouw en verduurzaming.

13. Zuiderbad

Amsterdam Binnenbad ± 9 KM vanaf Amstelveen

Het Zuiderbad in Amsterdam is een sfeervol gebouw uit 1897 dat al meer dan 100 jaar geliefd is bij zwemmers. Het biedt een veelzijdig aanbod aan zwemactiviteiten, van banenzwemmen tot recreatiezwemmen en zwemlessen voor jong en oud.

14. Zwembad Bijlmer

Amsterdam Binnenbad ± 9 KM vanaf Amstelveen

Het Bijlmer Sportcentrum beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter met zes banen, een doelgroepenbad en een peuterbad. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een whirlpool en stoombad voor ontspanning. Er is ook een glijbaan en diverse speelelementen voor kinderen van alle leeftijden.

15. De Sporthoeve

Badhoevedorp Binnenbad ± 10 KM vanaf Amstelveen

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

16. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Amstelveen

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.