Zwembaden in en rondom Aalsmeer

Zwembaden in de buurt van Aalsmeer. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

De Otter

Binnenzwembad in Uithoorn
± 5 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

De Sporthoeve

Binnenzwembad in Badhoevedorp
± 10 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

De kleine Oase

Buitenzwembad in Leimuiden
± 12 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

Zwembad Aarweide

Buitenzwembad in Nieuwveen
± 13 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

Het Amstelbad

Buitenzwembad in Ouderkerk aan de Amstel
± 13 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

Het Amstelbad is een prachtig openluchtzwembad omgeven door groen en parkachtig aangelegd. Er zijn speeltoestellen, velden voor sporten en een midgetgolfbaan. DHet zwembadwater is verwarmd tot 21 graden en er is voldoende parkeergelegenheid.

Veenweidebad

Binnenzwembad in Mijdrecht
± 13 KM vanaf Aalsmeer vogelvlucht afstand

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.