Zwemwater Arkel

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Arkel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf recreatieplassen, vijf stranden en vier open water zwemplekken. Een van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Arkel Binnen 30 minuten rijden.

14. Middelwaard

Vianen (Utrecht) Recreatieplas ± 20 KM vanaf Arkel

Plas Middelwaard is een voormalige zandwinput van ongeveer 17 ha groot en ligt in de uiterwaarden van de Lek net buiten Vianen. Deze rivier stroomt ten noordwesten van de plas. Aan de oostzijde wordt de plas begrensd door de snelweg A2, aan de zuidoostzijde van de plas ligt Vianen. Het zandstrand ligt in de noordoostelijke hoek van de plas. In het water ligt een ballenlijn aan paaltjes tot de plaats waar de diepte ongeveer één meter is.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Middelwaard

19. Tull en 't Waal West

Tull en 't Waal Strandje ± 23 KM vanaf Arkel

De zwemlocatie Tull en ’t Waal West is een van de zwemlocaties in het recreatiegebied ’t Waal, dat gelegen is aan de noordkant van een dode arm van de Lek, ter hoogte van het dorp Tull en ’t Waal (gemeente Houten). Het ligt geheel buitendijks. Het Recreatiegebied ’t Waal heeft als belangrijkste functies dagcamping, stranden, oeverrecreatie en is ongeveer 38 hectare groot. Het terrein is uitermate geschikt voor diverse activiteiten zoals zwemmen, luieren, zonnen en sportieve activiteiten. Op de drukke dagen is er een mobiele snackwagen waar voor ieder wat wils te krijgen is.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Tull en 't Waal West