Binnenzwembaden Arkel en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Arkel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier combibaden en één subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Arkel Binnen 30 minuten rijden.

1. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 6 KM vanaf Arkel

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

2. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 9 KM vanaf Arkel

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

4. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Arkel

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

5. Sportcentrum Helsdingen

Vianen (Utrecht) Binnenbad ± 19 KM vanaf Arkel

Helsdingen Sport en Cultuur herbergt een modern zwembad met twee baden: een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, elk voorzien van een beweegbare bodem voor variabele diepte. Het doelgroepenbad, met aangenaam warm water, nodigt uit tot ontspanning en is uitgerust met een overdekte glijbaan voor extra plezier.

6. Bronbad De Lockhorst

Sliedrecht Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Arkel

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

7. De Hofstee

Bergambacht Binnenbad ± 21 KM vanaf Arkel

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

8. Zwembad de Hooghe Waerd

IJsselstein Binnenbad ± 23 KM vanaf Arkel

Zwembad De Hooghe Waerd heeft een wedstrijdbad, waar naast zwemlessen ook ruimte is voor banenzwemmen en diverse aquasporten zoals Aquajoggen en Trimzwemmen. Voor recreatief zwemmen is het recreatiebad uitgerust met een glijbaan, stroomversnelling, stoomcabine, whirlpool en een peuterbadje, wat het een ideale plek maakt voor ontspanning en plezier. Het peuterbad, met glijbaan en waterpaddestoel, biedt de allerkleinsten een veilige en vermakelijke omgeving.

9. Merwestein

Nieuwegein Binnenbad Buitenbad ± 25 KM vanaf Arkel

Merwestein is het grootste zwemcomplex in de regio Utrecht met interactieve waterattracties, een wedstrijdbad en een aquajungle voor kinderen. De hypermoderne glijbaan met LED-verlichting en snelheidsmeter, tropische sierwanden en zwembadbioscoop zorgen voor een totaalbeleving.

10. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 25 KM vanaf Arkel

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

11. De Wetering

Houten Binnenbad Buitenbad ± 27 KM vanaf Arkel

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad en een buitenzwembad, beide voorzien van een wedstrijdbad. Buiten is er een recreatiebad met een familieglijbaan en een uitnodigende ligweide met speeltoestel en volleybalnet.