Zeestrand dichtbij Asenray

Ontdek 10 zeestranden gesorteerd op afstand vanaf Asenray.

Tip: In de categorie stranden vind je zowel zeestranden als zoetwater stranden.

Asenray ligt niet echt dichtbij zee. Het dichtstbijzijnde zeestrand is meer dan een uur rijden en is ongeveer 170 km ver weg.

Zeestranden bij Asenray Meer dan een uur rijden.

4. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 182 KM vanaf Asenray

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

6. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand ± 186 KM vanaf Asenray

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

8. Perkpolder Badstrand

Walsoorden Zeestrand ± 186 KM vanaf Asenray

Het badstrand van Perkpolder ligt aan de zuidelijke oever van de Westerschelde, met in het oosten de oude veerhaven en in het westen een lange strekdam. Aan de zuidkant van het strand loopt de Zeedijk. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van het getij. Gedurende hoogwater is het strand volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Perkpolder Badstrand

10. Wemeldinge Badstrand

Wemeldinge Zeestrand ± 192 KM vanaf Asenray

Wemeldinge Badstrand ligt aan de Oosterschelde in de gemeente Kapelle (Zuid-Beveland), met aan de oostkant de jachthaven van Wemeldinge en de monding van het kanaal door Zuid-Beveland. Direct achter de dijk is een vakantie-/bungalowpark te vinden. De locatie is fysiek begrensd door dijken en langs het strand staat stroming. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van getij. Het strand wordt gedurende hoogwater volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Wemeldinge Badstrand