Zwembaden in en rondom Assen

Zwembaden in de buurt van Assen. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

De Bonte Wever

Het subtropisch zwem- en saunaparadijs van De Bonte Wever biedt alle ingrediënten voor een dag vol waterpret voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Voor de fanatieke zwemmers is er een 25-meter buitenbad. Terwijl de kinderen zich vermaken in het peuterbad, kunnen volwassenen ontspannen in de sauna- en rustruimte met verschillende sauna's, stoomcabine, douchestraat en warmtebanken. Het tarief is inclusief drankjes en gebruik van kledinglockers.

De Leemdobben

± 11 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

De Smelte

± 13 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Molenduinbad

± 14 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Het Molenduinbad Norg is het leukste zwembad van Drenthe met waterpret voor jong en oud. Het biedt onder andere een 30 meter lange glijbaan, stroomversnelling en Turks stoombad.

De Borghoorns

± 16 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Zwembad De Borghoorns in Annen heeft twee wedstrijdbaden (verwarmd en koud) en een recreatiebad met glijbaan.

Zwanemeer

± 18 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Zwembad Zwanemeer in Gieten biedt een wedstrijdbad, recreatiebad met glijbaan en bubbelbank, peuterbad, beachvolleybal- en voetbalveld, speeltuin, ligweide, zandstrand, kiosk en ruime gratis parkeerplaats.

Bosbad Appelscha

± 20 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Laco Bosbad Appelscha in Friesland biedt een verwarmd openluchtzwembad met apart peutergedeelte, een groot bad met speeltoestel in ondiep gedeelte en een diep bad met hoge en lage duikplank. Daarnaast zijn er glijbanen en een familieglijbaan aanwezig. Op de zonneweide zijn trampolines, wipkippen, een groot springkussen en een speeltoestel te vinden. Bij de kiosk zijn verschillende lekkernijen verkrijgbaar. Het buitenbad is geopend van 22 april 2023 tot en met 3 september 2023.

Zwembad Lemferdinge

± 21 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand

Zwembad Lemferdinge biedt een breed scala aan faciliteiten. Het wedstrijdbad is 17 bij 25 meter groot, met een diepte variërend van 1,80 tot 3,50 meter. De recreatiebaden bestaan uit een halfdiep bad van 18 bij 15 meter (maximaal 1,40 meter diep) en een ondiep bad van 20 bij 15 meter (van maximaal 80cm diep). Er zijn ook duikplanken van 1 meter en 3 meter hoog. Voor de kleintjes is er een kleuterbad van 15 bij 15 meter. Daarnaast is er een kiosk met terras, een zonneweide met speeltoestellen en picknickbanken, beachvolleybalvelden, voetbaldoelen, tafelvoetbal, tafeltennis, midgetgolf en een groot opblaasbaar springkussen.

Zwembad de Peppel

± 21 KM vanaf Assen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.