Binnenzwembaden Batenburg en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Batenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Batenburg Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Kriekeput

Herpen Binnenbad ± 9 KM vanaf Batenburg

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

3. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Batenburg

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

4. Golfbad Oss

Oss Binnenbad ± 13 KM vanaf Batenburg

In Golfbad Oss kunnen bezoekers genieten van een groot recreatiebad dat elk half uur golven produceert. Met drie grote glijbanen biedt het bad volop plezier voor jong en oud. Voor de kleintjes is er de baby- peuterinstuif en voor wie van zwemmen houdt, zijn er uitgebreide mogelijkheden om baantjes te trekken.

5. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 14 KM vanaf Batenburg

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

8. Ezzy's Zetten

Zetten Binnenbad ± 16 KM vanaf Batenburg

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.

10. Zwembad Waalslag

Tiel Binnenbad ± 22 KM vanaf Batenburg

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.