Binnenzwembaden Beuningen (Gelderland) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Beuningen (Gelderland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Beuningen (Gelderland) zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Beuningen (Gelderland) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Plons

Zwembad Beuningen (Gelderland) Binnen

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

7. Sportcentrum De Helster

Zwembad Elst (Gelderland) Binnen ± 12 KM vanaf Beuningen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Helster in Elst heeft voor ieder wat wils. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad en peuterbad. De temperatuur van het water is altijd aangenaam, met het recreatiebad op 30,5 ºC, het wedstrijdbad op 29,5°C en de whirlpool op 34 ºC. Het recreatiebad biedt een 38 meter lange glijbaan, wildwaterkreek met stroomversnelling, jet streams, turbodouches en meer. Er zijn individuele kleedkamers en kluisjes, en de douches zijn gezamenlijk. De sfeervolle inrichting, onderwaterverlichting en uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

12. Zwembad Doelum

Zwembad Renkum Binnen ± 18 KM vanaf Beuningen (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.