Zwemmen Berg en Dal en omgeving

Ontdek 9 zwembaden en 11 natuurzwemplekken dichtbij Berg en Dal, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, één buitenbad, een combibad, vijf recreatieplassen, vier open water zwemplekken en twee stranden.

Zwemmen in de buurt van Berg en Dal Binnen 30 minuten rijden.

6. Openluchtbad De Goffert

Nijmegen Buitenbad ± 7 KM vanaf Berg en Dal

Openluchtbad De Goffert nodigt uit tot ontspanning en sportiviteit in een groene omgeving. Het complex herbergt een groot bassin voor de fervente zwemmers en een speelbad met een glijbaan voor de speelse waterliefhebbers. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad waar zij veilig kunnen spetteren. De watertemperatuur van alle baden wordt op een aangename 19 graden gehouden. Rondom de baden ligt een ruime ligweide waar bezoekers kunnen genieten van de zon of de schaduw van de bomen.

17. Recreatiegebied Mookerplas

Plasmolen Recreatieplas ± 13 KM vanaf Berg en Dal

De Mookerplas Plasmolen ligt ten zuiden van Nijmegen, ter hoogte van Cuijk, aan de oostzijde van de Maas, net bovenstrooms het splitsingspunt van de Maas en het Maas-Waalkanaal. De recreatieplas staat middels een keersluis in verbinding met de Maas. Onder de Mookerplas Plasmolen vallen zowel de strandjes ‘Groote Siep’ als de ‘Schaapswei’. De omgeving rondom de Mookerplas Plasmolen kenmerkt zich direct nabij de stranden als kaal. Verder is een groot deel van de plas omgeven door bos en weilanden.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiegebied Mookerplas

18. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 13 KM vanaf Berg en Dal

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

19. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk Binnenbad ± 14 KM vanaf Berg en Dal

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.