Binnenzwembaden Bilthoven en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Bilthoven, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven combibaden en vijf binnenbaden. Eén binnenzwembad ligt er in Bilthoven zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Bilthoven Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Dijnselburg

Zwembad Zeist Binnen Buiten ± 5 KM vanaf Bilthoven vogelvlucht afstand

Zwembad Dijnselburg in Zeist biedt voor ieder wat wils. Met 3 binnenbaden, een buitenbad en een ligweide met klimbos is er genoeg te beleven. Het recreatiebad heeft een lange glijbaan, stroomversnelling en waterspuiters. Voor de kleintjes is er een ondiep peuterbadje met waterspuiter. Er is een gezellige horeca binnen en buiten.

4. De Krommerijn

Zwembad Utrecht Binnen Buiten ± 8 KM vanaf Bilthoven vogelvlucht afstand

Zwembad De Krommerijn heeft 4 verschillende zwembaden en een grote waterglijbaan. Het het hele jaar door is 50-meter wedstrijdbad geopend waar u kunt zwemmen. In de zomer kunt u ook gebruikmaken van het recreatiebad, de peuterweide en de ligweide met bijbehorende voorzieningen en speelmogelijkheden.

6. De Engh

Zwembad Soest Binnen Buiten ± 10 KM vanaf Bilthoven vogelvlucht afstand

Zwembad De Engh in Soest heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een beweegbare bodem. Het instructiebad is 10x10 meter en het subtropisch recreatiebad heeft creatieve speelelementen zoals sproeiers, bruisbanken, een stroomversnelling, een glijbaan en een apart peuterbad. Er is ook een sporthal en ruime horeca met zicht op het recreatiebad. Gratis parkeren en goed toegankelijk voor mindervaliden.

10. De Trits

Zwembad Baarn Binnen ± 15 KM vanaf Bilthoven vogelvlucht afstand

De Trits, het zwembad van Baarn, biedt een sfeervolle zwemervaring met drie baden: een wedstrijdbassin, een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Geniet van ontspanning in de whirlpool en vermaak je met de schitterende glijbaan, de dino, de vloeddouche, de bruisbank en de jetstream. Daarnaast is er een Turkse tuin met bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

12. De Wetering

Zwembad Houten Binnen Buiten ± 16 KM vanaf Bilthoven vogelvlucht afstand

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad, een buitenzwembad en een subtropisch zwembad. Het buitenbad is geopend en er is een grote ligweide waar je op warme dagen heerlijk kunt ontspannen. De horeca biedt een gezellige plek om even bij te komen en er zijn extra voorzieningen voor minder validen.