Zwemmen Bleiswijk en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Bleiswijk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, twee combibaden, één waterspeeltuin, vier stranden, een open water zwemplek en een recreatieplas. Eén zwemplek ligt er in Bleiswijk zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Bleiswijk Binnen 30 minuten rijden.

3. Speeltuin de Kievit

Berkel en Rodenrijs Waterspeeltuin ± 5 KM vanaf Bleiswijk

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

4. Zwembad De Windas

Bergschenhoek Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Bleiswijk

Zwembad de Windas beschikt over een officieel 25 meter wedstrijdbad met een temperatuur van gemiddeld 27,5 graden Celsius, ideaal voor banenzwemmen en zwemvaardigheidstrainingen. Het recreatiebad is uitgerust met een peuterbad, kleine en grote glijbanen, waar de temperatuur oploopt tot 31 graden Celsius. Het doelgroepenbad, met een temperatuur van 31,5 graden, is de thuisbasis voor diverse aqualessen en zwemlessen voor de jongste bezoekers. Buitenliefhebbers kunnen genieten van het buitenbad, voorzien van zowel lage als hoge duikplanken.

6. De Watergeus

Zoetermeer Binnenbad ± 6 KM vanaf Bleiswijk

Zwembad De Watergeus is het nieuwe zwembad in Zoetermeer. Het zwembad heeft een 25-m wedstrijdbad met 8 banen, een groot doelgroepenbad dat extra verwarmd kan worden en een recreatiebad. In het recreatiebad zijn er 3 glijbaan, waaronder een glijbaan van maar liefst 100 meter! Je kan ook heerlijk ontspannen in het bubbelbad. Voor de kleintjes is er een ondiep kinderbad. Buiten is er een spraypark en een ligweide. Een deel van het dak en de wanden kunnen op warme dagen geopend worden.

7. Zwembad De Veur

Zoetermeer Binnenbad ± 6 KM vanaf Bleiswijk

In zwembad de Veur biedt zweminstituut Zoetermeer zwemlessen en diverse sport activiteiten aan. Ook kun je er banenzwemmen. In de zomervakantie is het zwembad gesloten en zijn er alleen activiteiten in De Driesprong.

11. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Bleiswijk

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

14. Sportcentrum De Wilgenring

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Bleiswijk

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

15. Het Alexanderhof

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Bleiswijk

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

17. Zwembad De Zuidplas

Moordrecht Binnenbad ± 12 KM vanaf Bleiswijk

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.