Zwembaden in en rondom Nieuwerkerk aan den IJssel

Zwembaden in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Polderbad

Het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel is een gezinszwembad met een klein en warm pierenbadje, een ondiepbad en een diep wedstrijdbad. Daarnaast bieden ze extra faciliteiten zoals een infrarood sauna en op dinsdag is het water extra warm.

Recreatiecentrum De Zevenkampse ring

± 4 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zevenkampse Ring biedt verschillende faciliteiten, waaronder een instructiebad, 25m bad, sporthal, restaurant en kinderbad.

Sportcomplex Aquapelle

± 5 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Sportcomplex Aquapelle in Capelle aan den IJssel beschikt over twee baden: een doelgroepenbad van 12 bij 10 meter en een wedstrijdbad van 25 bij 16 meter met 6 banen. Beide baden hebben een beweegbare bodem en zijn uitgerust met materialen voor diverse watersporten.

Zwembad De Zuidplas

± 5 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

Zwembad De Baan

± 6 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Alexanderhof

± 7 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

Zwembad de Lansingh

± 8 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel heeft drie baden, waaronder een 6-baans wedstrijdbad van 25x15 meter, een instructiebad van 25x10 meter en een recreatiebad met een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand en een peuterbad. Er is zelfs een stukje buitenzwembad.

Zwembad Schuagt

± 11 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Schuagt is geopend van 29 april t/m 9 september 2023. Het zwembad beschikt over een groot 50-meter bassin met twee springplanken, een ondiep speel-/instructiebad en een peuterbassin. Het zwembad ligt in een mooie, natuurlijke omgeving en heeft een fraaie natuurlijke groenaanleg.

Het Groenhovenbad

± 11 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.

Oostelijk zwembad

± 12 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Oostelijk Zwembad biedt een wedstrijdbad, instructiebad, lage duikplank, kleedkamer en kluisjes.

Gouwebad De Sniep

± 12 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

Zwembad De Windas

± 12 KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.