Zwembaden en zwemplekken dichtbij Boerdonk

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Boerdonk.

Binnen 30 minuten auto rijden

Speeltuin 't Zonnehoekje

± 6 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Voor de allerkleinsten is het zwembad op warme dagen een grote trekpleister. Bekijk onze openingstijden en evenementen op de website.

Rooye Plas Handel

± 9 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

De Rooyse Plas ligt ten zuidoosten van Handel, ten noorden van de N272 (Peeldijk). Aan de noord- en westzijde grenst de plas aan bos. Aan de zuid- en oostkant is de plas met een groene strook gescheiden van landbouwgronden. Ongeveer 200 meter ten oosten van de plas ligt een camping. De Rooye Plas wordt jaarrond door waterskiërs gebruikt, zowel voor wedstrijden als trainingen. De plas is openbaar toegankelijk. Het zwemgedeelte in de Rooye Plas ligt in de ondiepe inham aan de westkant van de plas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Aflopende bodem Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

Laco Sportcentrum Helmond

± 11 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Ons binnenbad bestaat uit een golfslagbad, een wedstrijdbad en een doelgroepbad, waarin je met je hele gezin heerlijk recreatief kunt komen zwemmen.

Hemelrijk

± 12 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand Entree

De zwemplas Hemelrijk ligt op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk, ten zuidoosten van Volkel. Het pretpark ligt ten oosten van de N605 (Zeelandsedijk). De zwemplas is te bereiken via de hoofdingang van het pretpark, welke gelegen is aan de Zeelandsedijk 34a te Volkel.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Faciliteiten bij alle 2 plekken bij Hemelrijk
Billy Bird Hemelrijk
Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Aflopende bodem
Billy Bird Hemelrijk
Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Aflopende bodem

Zwembad Son

± 13 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Zwembad Son in Son en Breugel beschikt over een 25-meter bad en een instructiebad. Het water komt uit de eigen waterbron en is puur bronwater, waardoor de kans op huidirritatie zeer gering is.

Zeester-Meerval

± 13 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Feel fit Center Nuenen

± 14 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Nuenen biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

Ezzy's Uden

± 15 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Zwembad De Neul

± 15 KM vanaf Boerdonk vogelvlucht afstand

Zwembad De Neul in Sint-Oedenrode is een nieuw, functioneel en veilig zwembad met een warme uitstraling en is helemaal ingericht voor minder mobiele bezoekers. Het beschikt over een 25 meterbad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.