Zwemmen Delfgauw en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Delfgauw, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, twee combibaden, één buitenwaterspeeltuin, een buitenbad, drie recreatieplassen en drie open water zwemplekken.

Zwemmen DelfgauwBinnen 30 minuten auto rijden

1. Delftse Hout

Recreatieplas Delft ± 3 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

De zwemwaterlocatie Grote Plas Delftse Hout is gelegen in de Gemeente Delft en maakt deel uit van Natuur- en Recreatiegebied De Delftse Hout.De zwemwaterlocatie ligt midden in het natuurgebied (400 ha) Delftse Hout.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

3. Sportfondsenbad Delft

Zwembad Delft Binnen ± 4 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

4. Dobbeplas

Zwemwater Nootdorp ± 4 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

De Dobbeplas is een recreatiegebied van 64 ha. Dit gebied ligt in Nootdorp. De zwemzone van de Dobbeplas, afgezet met een drijflijn, bevindt zich in de noordhoek van de plas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

5. Zwembad Kerkpolder

Zwembad Delft Binnen ± 6 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

8. Waterspeelplaats Tubasingel

Zwemwater Rijswijk (Zuid-Holland) ± 7 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

De zwemwaterlocatie Avonturen Speelplaats Tubasingel in de gemeente Rijswijk. Het terrein langs de speelplas bestaat deels uit gras en deels uit zand.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Afvalbakken Afvalbakken

9. Speeltuin de Kievit

Zwembad Berkel en Rodenrijs Buitenwaterspeeltuin ± 8 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

12. Zwembad De Put

Buitenzwembad Rijswijk (Zuid-Holland) ± 9 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

Zwembad De Put in Rijswijk is een rustig natuurbad om te zwemmen en te zonnen. Het bad heeft 2 grote ligweiden en een apart grasveldje met peuterbad en speeltoestellen. Het zwembad bestaat uit een heupdiep zwembad van ± 20 bij 8 meter en een diep bad van ± 65 bij 30 meter. Het zwembad is geopend van mei t/m september.

16. Sportcentrum De Wilgenring

Zwembad Rotterdam Binnen ± 11 KM vanaf Delfgauw vogelvlucht afstand

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.