Zwemmen Delfgauw en omgeving

Ontdek 15 zwembaden en 5 natuurzwemplekken dichtbij Delfgauw, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, drie combibaden, één waterspeeltuin, twee recreatieplassen, twee stranden en een open water zwemplek.

Zwemmen in de buurt van Delfgauw Binnen 30 minuten rijden.

3. Sportfondsenbad Delft

Delft Binnenbad ± 4 KM vanaf Delfgauw

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

5. Zwembad Kerkpolder

Delft Binnenbad ± 6 KM vanaf Delfgauw

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

9. Speeltuin de Kievit

Berkel en Rodenrijs Waterspeeltuin ± 8 KM vanaf Delfgauw

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

10. Zwembad De Windas

Bergschenhoek Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Delfgauw

Zwembad de Windas beschikt over een officieel 25 meter wedstrijdbad met een temperatuur van gemiddeld 27,5 graden Celsius, ideaal voor banenzwemmen en zwemvaardigheidstrainingen. Het recreatiebad is uitgerust met een peuterbad, kleine en grote glijbanen, waar de temperatuur oploopt tot 31 graden Celsius. Het doelgroepenbad, met een temperatuur van 31,5 graden, is de thuisbasis voor diverse aqualessen en zwemlessen voor de jongste bezoekers. Buitenliefhebbers kunnen genieten van het buitenbad, voorzien van zowel lage als hoge duikplanken.

15. Sportcentrum De Wilgenring

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Delfgauw

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

17. Zwembad Overschie

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Delfgauw

Zwembad Overschie is een klein maar fijn zwembad waar je naar hartenlust kunt zwemmen. Het L-vormige bad heeft ook een ondiep gedeelte, wat het bad heel geschikt maakt voor leuke activiteiten zoals peuterzwemmen. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk.

19. Zwembad Zuiderpark

Den Haag Binnenbad ± 12 KM vanaf Delfgauw

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

20. Van Maanenbad

Rotterdam Binnenbad Buitenbad ± 12 KM vanaf Delfgauw

Het Van Maanenbad biedt een wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad en stoombad. In ons buitenbad kun je vrijzwemmen of banenzwemmen. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter.