Zwembaden in en rondom Den Haag

Zwembaden in de buurt van Den Haag. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad De Put

± 4 KM vanaf Den Haag vogelvlucht afstand

Zwembad De Put in Rijswijk is een rustig natuurbad om te zwemmen en te zonnen. Het bad heeft 2 grote ligweiden en een apart grasveldje met peuterbad en speeltoestellen. Het zwembad bestaat uit een heupdiep zwembad van ± 20 bij 8 meter en een diep bad van ± 65 bij 30 meter. Het zwembad is geopend van mei t/m september.

De Schilp

± 4 KM vanaf Den Haag vogelvlucht afstand

Zwembad De Schilp in Rijswijk heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen, een apart peuterbad met sproeiers en een glijbaantje, een whirlpool en een glijbaan van 35 meter lang.

Sportfondsenbad Delft

± 9 KM vanaf Den Haag vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

Zwembad Kerkpolder

± 11 KM vanaf Den Haag vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.